SemaOnur Ozgen Tanımadığım insanlar erkek heralde diye söze başlıyo 😂 15 kilo aldım ama sadece önümde top gibi bi karnım var ve 35 haftalığız bildiğin dikleşiyo git gide 😀
TubaOuzKurt Ozgen en net renkli ultrasonda öğrenebilirsin muhtemelen girmediysen benim 2 doktorda erkek dedi hem devlet hem özel gösterdi bizimki masallah 😂😂
Ozgen Mrvahmt benimde top gibi ama ilk erkek dedi sonra kiz kafam karisti kızım gibi deyil içime erkek dogiyor
Ozgeanne 37+2 bildiğin bir adet balkabağı 😂 yanlarda popoda hiçbir şey yok ama önde bir bebe unutulmuş 😂
Elcnerdgn Yanlarda göbüş yok yanlarım boş öne doğru sivri bi sekilde futbol topu gibi büyücek gibi 😂 kalcada falan da büyüme Yok arkadan gören hamile demez yani
Muhammeddd Benımde top şeklinde sivri kendim pek kılo almadım yanlarımda boş 😂aynen basket bol topu ama şuan artık yavaş yavaş aşağı iniyor 😊son günler inşallah beklıyoz bebişimizi
Elcnerdgn Melikeemre biz daha 20haftalığız yürümemiz değişmedi 😂😂 ama penguen gibi yürüyeceğimiz zamanlara çok az kaldı sanırım
Zeykem Ozgen popom yok sadece top gibi karnım var ayrıca cok sertlesıyor yaaaa bazen nefesımı kesıyor tekmelerde acıtıyor artk yandık🤐 25. Haftafayım
HaticeKutlu Aydannnn benimde içimde kocaman bi yumurta var gibi son günler bide aşağıya indikçe yandan bakmasam karnım yok sanki 🤣ama doğurup gideceğim hala millet karnın bakarsan kız bu diyor 🤣
Aysenurtsr 25+5 deyim, 9 kilo aldim, karnim top gibi lakin yanlarimda da azicik siskinlik var, popomda buyudu 😁