Asude967 Havalar malum soğudu virüs çoğaldı bugün Leslie başladım 20 dk benim gibi yapan varmı yoksa hep evde hep hareketsizim
ysfali06 Asude967 doktorum bana dışarı çıkmayı yasakladığı için evde sabah akşam yarın saat olduğun yerde yürü ddi bnde leslie gibi mi ddm evet ddi. Hiç yapmadım söylediklerini 😅😅 ama bnce aşırı hareketli ve zorlayıcı hareketler dışında yapılabilir
ysfali06 Asude967 tabi yine de doktorunuza sorun benim hiç riskim yoktu öyle söyledi. Sizin durumunuzu bilmediğim için doktorunuza sormanız iyi olur 🤗
Mapleleaf Asude967 leslie biraz hizli ve hareketleri hamileler icin cok uygun degil ama yavaslatip yapilabilir bnce
aylinsss Asude967 leslie yorucu olur bence bende güneşli havalarda dışarda yürüyorum hava kötüyse balkonum cam ve büyük balkonda yürüyorum
istanbul3434 ysfali06 doktorunuz virus yuzunden mi yasakladi disari cikmayi? Bana da acik havada kalabaliktan uzak yuruyus yapmak disinda cikmayi yasakladi, eve misafir zaten almiyordum ama tamamen yasakladi surekli evde oturan annemle bile gorusemiyorum artik.
Asude967 aylinsss yavaş yavaş yapıyorum canım dışarı çıkınca maske takmak zorunlu çok zorluyor maske beni
aylinsss Asude967 yavaş yavaş olabilir evet ama ben karantina sürecinde gebe degilken leslie yaptım canım çıkıyordu çok yoruluyordum o nedenle dedim🥰
ysfali06 istanbul3434 evet virüs yüzünden. Yoksa oturduğum yer zaten dağın başı sayılır in cin top oynuyor 😅😅😅 söyledim bizim orada insan yok hocam diyr yine de kabul etmedi ama ben çıkıyorum tabi 🤭