Sevdasoner Merhaba arkadaşlar 32+5 oldum bundan sonra doktora 2 haftada 1 gidicem ve her 2 hftada 1 muayne + nst ücreti ödeyecekmişim.2 haftada giden arkadaşlar sizde her 2 haftada 1 ödüyormmusun yoksa 2.ci gittiğiniz kontrol mü sayılıyor
Aydaozk Sevdasoner ben ödüyorum canım valla kontrol falan saymıyor hiç direk ödemeniz var deyip alıyor
Zeynocannn Sevdasoner Kontrol muayenesi süresi 10 gündür. 10 gün içinde kaç kere giderseniz gidin muayene ücreti ödemezsiniz. Sizde 2 haftada 1 değil, 10 günde 1 gidin bence.
Nero 10 gün içerisinde gidince ödemiyorsun. Mesela bir dolu bir boş nst de aymı şekilde bi gittiğinde ödüyosın bi gittiğinde ödemiyosun. Senin hastane böyle değilse bilemem tabii
Naz3365 Aynen iki hafta da bir neden gidiyorsun ki bı hafta giitin haftaya tekrar ücretsiz git aradan 3 gün geçti para vermek durumunda kalma mesela ben geçen hafta bugün gitmiştm tekrar bugüne kontrol verdi ve ücretsiz oldu ama nst'yi bilemiyorum
Pcoslubiranne Sevdasoner 10 gunde bir ucretsiz oluyor ama hic 10 günde bir cagirmiyor doktorlar da.Yani 10 gunden sonrasi ucretli.
gizemgnll Sevdasoner 10gğn içinde gidersen ödemiyorsun canım bide nst genelde ücretsizndiye biliyorum ben ücretsiz giriyorum nstye
Naz3365 EmineGneDemir Aynen gittim bugün ücretliydi nst arkadaşın biri ücretsiz yazmış şaşırdım bende
Havvaaa Bende İzmirde egepole gidiyorum haftaya gıdıcem 9 gun içinde gidince ücretsiz oluyor birde doktorum nst ücretsiz dedi haftaya çarşamba 2 haftalık kontroller bıtıyo her hafta gıdıcem artık 34 e gırdım bugun
Cansummm Sevdasoner bizde siz gibiyiz haftamız daha minnak ama 2 haftada 1 kontrolümüz oluyor bir muayene 1 kontrol olarak ilerliyor. Muayenede ücret alınıyor kontrolde alınmıyor sonraki 15 günde tekrar muayene ücreti ödüyoruz.
tuuuucee Sevdasoner biz 37 olduk bizde de her hafta gidiliyor artık bir hafta muane (ücretli) bir hafta kontrol(ücretsiz) zaten tek maaşla zor geçiniyoruz valla şu hastane ücretleri daha beter belimizi büküyor Allahtan bizde nst ye ücret alınmıyor 🙈