Huri54 Anne adayları bebeklerinizi ilk ne zaman hissettiniz? Nasıl bir hisyi ben iki gündür sanki hissettim böyle bir şey patlıyor gibi oldu içimde kısacık sizlerden yorum bekliyorum 🐥😍
Buketg13 Huri54 21. Haftamda hissettim ve şimdi 24.haftamdayim sürekli hissediyorum kımıl kımıl maşallah elimi koyunca da hissediyorum artık . İnsan duygulaniyor doğmadan heyecaniyorum doğunca ne olur bilemem 👶🏻💙
yesilesinti Huri54 patlar gibi değilde pıt pıt şeklinde hissedilir ve her hareketini hissedemezsiniz gün içinde belki nadir çok zayıflar daha çünkü ilerleyen zamanlarda daha güçlü hissediceksiniz☺️
Huri54 Buketg13 ilk nasıl bir histi benim hissettiğim oğlum olabilir mi dün ve bugün balon patlaması gibi bir şey oldu içimde 😍
Buketg13 Huri54 bağırsak hareketi gibi oluyor ilk başta o yüzden ayırt edememen çok normal 😌 küçük bı pıt dokunuş 😌 büyük ihtimal oğlunuz idi 😌
Huri54 yesilesinti pıt pıt gibiydi evet ya benim oğlum bana varlığını mı hissettirdi ben bunu artık biliyorum ağlamadan nasıl durulur her an hissettiğimde daha da güzel olacak 😋🥰