Mizgin2020 yadier_ bende durayım burda adetime 8 gün var acaba kaç gün kala çıkar bende merak ediyorum vala
_Mucizemmm_ yadier_ valla herkeste değişiyor galiba ben aşılama yaptırdım 11.Gün kan verdim 0.1 çıktı çok ağladım çok üzüldüm hatta ama doktorumla konustum güldü dikkate alma onu çok erken yapmışsın çıkmaz henüz dedi yarın 14. Gün kontrole gidicem bakalim 🤷♀️
mercimeginanne yadier_ 3-4 gün önce net çıkar ama daha öncesi bazılarında çıkabilirde çıkmayabilirde. En garanti adet geçince yaptırın.
Hamile_1anne Adetin gecmeesi gerekiyor kanda en az 5 gun gecince kan testi yapiyorlar benim ilk hamileligimde 4 gun gecince evde test yaptim silik cizgi cikti 2 gun sonra kan testi yaptim net bir sekilde hamilesin dediler ❤
sabr_sukur_dua _Mucizemmm_ canim bende bu ay asilama yaptım ve asilamanin 15. Gun adetime 4 gun kala kan testinde negatif cikti sence adete yakın artma gosterir mi
Derinsmom İlk gebeliğimde adetimden üç gün önce çıktı ama kimyasaldı yükselmedi ikincisinde ise iki gün geçmesini bekledim ve baya yüksekti
Derinsmom A1nn yaklaşık bi 5 ay geçti sanırım çok stres yapmıştım o yüzden olmadı🤷🏻♀️ Şimdi 5 aylık hamileyim🙏🏻
Derinsmom A1nn amin size de eğer hamileyseniz kavuşmayı değilse de en kısa zamanda bu güzel haberi duymayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Derinsmom A1nn en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah sıkıntı stres yapmayın kendinize asıl o zaman hiç olmuyor🙈🙄