Smyyee42 Merhaba anneler 🤗 ben 28 haftalık ikiz hamileyim de arada sanki Bebek toplanıyo sıkıştırıyor gibi hissediyorum kasılma mı oluyo bu günde kaç kere olursa hastaneye gitmem gerekiyor ilk gebeliğim olduğu için ayırt edemiyorum tam🙄🙄
Handeaslan39 Smyyee42 günde 10dan fazla olmaması lazım canım kasılmanın ama ikiz bebeklerde öyle mi bilemiyorum doktoruna danışsan saha iyi yeri daraldığı içinde öyle yapabilirler 🙂
1PrensAnnesi Smyyee42 bizim minik bile yeri dar buluosa ikiz kuzular için daha zor annesi 😊 bence çok germe kendini allahın izniyle bişeycik olmaz belki büzüşüp uyuyolar belkide aynı anda kardeşiyle hareket halindeler yerde dar malum seni üzüolar azıcık tabi yine sor doktora ama bence erken doğum filan olmaz 🙂
Smyyee42 Handeaslan39 doktorum kasılman olduğunda geleceksin ara sıra olursa normal demişti sürekli karnımı sertleşmiş hissediyorum gitsem gitmesem ondan kararsızım
Smyyee42 Gulsah yok 5 dk da bir değil çok şükür günde birkaç defa oluyo erken Doğumdan korkuyorum olmaz inşallah 😓
Smyyee42 1PrensAnnesi içerde zaten iyi yer buluyorlar biri bi yerden biri bi yerden sıkıştırıyor onlar iyi olsunlar da ben çekerim 😄 Rabbim hepimize hayırlısıyla zamanında çok kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤗💕