Sinhur 🙋🏻♀️ hanımlar ,anne adayları 🌷Canım sucuklu yumurta çekiyor ,ama bildiğim kadarıyla sucuk ,sosis ,salam bu dönemde tüketilmemeli,bu doğrumu ?yiyen var mı ?
117146 Sinhur ben daha yenı tost yaptım yedım 😀 bıraz fazla pişir ye canın ıstıyorsa ılk basından berı ara ara yıyorum ben
Snszasla Sinhur iyi pişirip yiyiyorum valla canım çekince her zaman degil ama iyi piştiği sürece sorun olmuyor
neslihann87 Sinhur çiğ olarak tüketmemelisiniz pişmiş olarak sucuğun bi sakıncası yoktur ben yemiştim
esrAlp Sinhur çok iyi pişirip yiyorum ilk gebeliğimde hiç yememiştim bunda Allah a emanet güvendiğim iyi markanınkini çok iyi kızartıp yiyorum
ysfali06 Sinhur bunları yemek için iyi pişmesi önemli salam ve sosis çiğ yendiği için zararlı ama sucuğu iyi pişirirsen yiyebilirsin. Ama tabi bu içeriği temiz sucuklar için geçerli ben piyasada satılan sucuklara güvenemiyorum 🤷♀️
Busraveminisi1 Sinhur bilmediğin marka olmasın canım eğer çok canın istiyorsa kasap sucukları daha iyi market sucuğuna göre az birşey alıp iyice kızartabilirsin önemli olan çiğ kalmaması☺️
SILA--123 sucuktan nolcak sanki ye canım bisey olmaz hamileligimi ogrendigimden beri yiyorum hicte birsey yok aksine bebişim saglıklı ve haftasindan kilolu 😂