Saliha_123 Tlybilgic24 benim hiç çatlağım yok. 3 aylık olmadan başladım her gün güreşçi gibi yağlandım. Kantoron yağı sürdüm vazalin sürdüm en son badem yağı sürdüm 38 haftalığım sıfır çatlak 😂
SMin Tlybilgic24 bebek yağı kullandım her duştan sonra. 24 hastalığın şimdi bir haftadırda lierac aldım onu kullanıyorum şu anlık oluşmadı çatlak.
Asilb Ben hawaıan kukuı cream kullanıyorum the boy shopun biraz pahalı ama kokusu nemlendirmesi kesinlikle çok güzel, bende önceden kalma bacak aramda hafif çatlaklar vardı onları geçirdi:)
Elfffffffff Tlybilgic24 valla ben hindistan cevizi yağı kullandım sürekli, her duştan sonra yağlandım. Doğurana kadar tek çatlağım yoktu, doğumdan sonra karnımda çatlaklar çıktı, göğüslerim çatladı popom bile çatladı 😂😂 bende çatlağım yok diye seviniyordum 🤭
menekseeygmr Tlybilgic24 5.aydan beri lierac çatlak kremi ve bio oil kullanıyorum 33. Haftadayım daha hiç çatlağım olmadı çok şükür düzenli kullanıldığı sürece faydasının olacağını düşünüyorum
kader_akgun Ben 3.aydan itibaren doğal çatlak önleyici krem kullandım.Yarisina kadar duzenli devamını arada kullandım. İcerisinde sadece doğal yağlar bulunan bir krem.( İçeriği olduğu gibi yazıyor üstünde).7 aylık olduk elhamdülillah çatlak namına hiçbir şey yok .
kader_akgun kader_akgun Ama kesinlikle genetik yatkınlık, bol su tüketimi ve karnı mutlaka nemli tutmak çok önemli .Yengem hiçbir şey kullanmadığı halde tek çatlağı bile olmamıştı.🤔
Larisa Catlaklar bence vucudun elastikiyetiyle alakali çunki annemin catlaklari var ablamin catlaklari var ilk bebegimde hic catlagim olmadi. Ikinci gebeligim suan 36+3 üçüz yine catlagim yok ayrica asiri kiloda almadin 56 bucukla kaldim şuan 62 bucuk kg dayim ilk bebegimdede yine bu sekilde kg aldim arada aklima geldikce vazalin kullandim ama.onunda etkisi oldugu dusunmuyorum. Dedigim gibi deri elastikse catlak olmuyor 😊