Eylulmom zgeDenizKaramanAtmaca ben hapı içmekten yanayım uyku hali versede zaten evde tüm gün yatiyorum bide uykuyu seven biri olarak 😊 evet canım oluyo maalesef şimdide hamileliğimin ilk basında karnım agriyodu şuan öyle bi ağrı var neden bilmiyorum ne güzel geçmişti diyodum başladı yine 😏
Eylulmom zgeDenizKaramanAtmaca iyi maşallah erken duymuşsun canım 😊 ben duyamadım henüz inşallah bende duyarım 😊
Guldenn zgeDenizKaramanAtmaca canım normal bende 6. Haftamda kanamam oldu doktora gittim kesemde bir sorun yoktu hatta kan birikimim olduğunu gene kanamam olabileceğini söyledi doktorum dediği gibi 2 gün sonra kanamam oldu bana crinone diye bir ilaç verdi vajinadan alınıyor Şuan 8+4 teyim iş yapınca gene hafif hafif kanamam oluyor dinlemek çok önemli bol bol dinlen Allah nasip ederse kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏻
Rana38 Eylulmom bana direk vajınadan dedi keske bende agızdan alsam dedım yan etkisi hıc olmuyormuş bide vajınadan daha etkiliymıs
Mervess4134 Kizlar bende malesef gecen hafta ogrendim kesemin yaninda bir kanama alani varmis progestan verdi bolca yaticaksin dedi disa kanaman olursa gel dedi henuz olmadi sukur ama korkuyorum biraz😶