Meltem123 Kızlar ilk 3 ay folik asit kullandım sonra doktor bana bişey kullanmana gerek yok dedi.Sizlerden de vitamin kullanmayıp saglikli dogum yapanlariniz var mi
ipeksfr Meltem123 cnm ben 30. Haftadym folik asit kullandım. Birde demir kullanıyorum. Başka vitanamine ihtiyaç duymadı hiç. Bende merak ediyorum omega veya diğer vitaminleri almak lazımmı. Doktorum bişe söylemedi
SrpCiveKl Meltem123 vallaha canım benim vitamine ihtiyacım yoktu ama doktorum kan ilacı ve decavit verdi bence vitamin kullanmalısın bir başka doktora daha git bence ama yinede sen bilirsin
Sema166 Meltem123 Folic asitten sonra bende başka bi vitamin kullanmadım bebeğin gelişimi iyise gerek yok demişti doktorum
matruskaa Meltem123 canım ilerleyen günlerde vitaminsiz yapamazsın halsizlik yapıyor insanda ben balık yemediğim için ekstra bide balık yagı kullanıyorum 38deyim multivitamin ve balık yagı dısında kalsiyum magnezyum D vitamini karısımı kullanıyorum mutlaka danıs doktoruna
SrpCiveKl Meltem123 canım kesinlikle sor ayrıca ben balık yağı da kullanıyorum Bebek artık senden daha fazla vitamin alıyor
SrpCiveKl Meltem123 canım 12 hafttadan beri kullanıyorum şuan 18 haftalığım sabah kahvaltısıyla beraber alıyorum memnunum
Wyz Meltem123 ben 43 kiloyla hamile kaldım hatta bir yıl çok zayıfım bebek gelişmez diye korunmustum hamile kalınca sadece folikasit kullandım doktor başka hiç bişey kullandırmadi 36. Haftada bebek gelişimini tamamladigi ve çok iri olduğu için doğum yapmak zorunda kaldım bebeğim 4100 gram olarak doğdu eğer 40 haftayı görsem 5 bucuk 6 kilo doğar dedi doktor
Milen Meltem123 banada vitamin yazmadı doktor, Doğal yollardan al dedi, balık ve ceviz yemiyorsan omega içebilirsin dedi, vitamin içmekle bebek sağlığının yakın ilişkisi yok, sağlıklı beslenmek daha önemli 👍🏻