luckymother Kızlar dün geceden beri midem bı tuhaf yiyip yiyip doymuyorum 5. Haftaya girdik normal mi
ecembugra53 luckymother normal canım ah güzel kardeşim ilk zamanlar güzel olıyor tadını çıkar hamur işi tatlı dan uzak dur cok kilo alma şakın 😊
Nisan30 luckymother bende 5. Haftada öyleydim iştahım çok acıktı ama 6. Haftayla birlikte bulantılarım başladı şimdi doğru düzgün bişey yiyemiyorum 😭😭 hep bi bulantı hali insallah sende öyle olmaz. Çok abartmamak kaydıyla yiyebilirken ye bence 🙈
Emine_yksr luckymother bende de öyleydi doymuyordum Allahim ben niye doymuyorum diye konuşurdum kendi kendime halada doymuyorum yiyorum😆
imren91 luckymother Aman kendini frenle. Çok hızlı kilo alırsın😅 sağlıklı şeylerle kendini durdurmaya çalış.
ecembugra53 luckymother 😂😂😂 Allah iyi etsin seni o kadar yeme aman uzak dur az ye 1 2 dilim canım kızzz ya nasıl yedin onu başta kilo alma valla sonra zorlanırsın son aylarda ben hiç almadım zayıfın hiç değişmedim cok dikkat ettim senfe et canm 😊
luckymother ecembugra53 ay vallahi durduramiyorum kendimi ya bence benim midem yanıyor ama kendimi ac zannediyorum
imren91 luckymother Bende öyleydim. Ama kilo aldığını görünce insan bi üzülüyor. Sonra sal gitsin diyor . İşte o zaman çok kilo alınıyor😅