Cupkek bennn👍 çabuk kilo alan çabuk kilo verme birisiyim pko bendede var 1 sene korunmasız ilişki girdik olmadı sonra doktora gittim yumurta takibi yapıldı klomen kullandim çatlatma iğnesi olmadı en son klomen kullandigimda aşağı yukarı 6 ay sürdü tedavi Ramazan’a denk geldi adet oldum Ramazan da artık çocuk düşünmeyelim.zamana bırakalım diye eşimle karar aldık ramazandan sonra üniversite hastanesi de randevu almıştım muayeneye gittim doktor bana kilo vermeyi dene adetin 2.gunu gel kan ver aşılama tedavisine başlayalım dedi bende diyet artı spora başladım 2 kilo verdim 15 günde ama hala adet olmamıştım doktorada muayene oldum ya hiç ihtimal vermiyorum hamile olduğuma eşimin gazıyla test yaptım çift çizgi çıktı şok olduk kan verdik meğer 4 haftalikmis bizimki kan verdik çok.sukur kandada çıktı o akdar mutlu o kadar mutlu oldum ki anlatamam sporu diyeti bıraktım 71 le hamile kaldım şuan 26.haftamdayim 78 kilo oldum yedikçe yiom.o sporla diyetin acısını çıkartıyom rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏