Hamileanne Merhaba kanamam başladı ama öyle böyle deil sanki musluğu açmışsınız gibi bir paket orkid bitti bi saatte ki orkidde tutmuyor sızdırıyor geryerim kan içinde kaldı bebeğim öldü mü sizde öyle mi oldu korkuyorum
Mom092 Hamileanne insallaah oyle bi durum yokturdur hastaneye gittiniz mi ? Ne kanamasi olup annesine tutunanlar olduu iyi dusunun rabbim korkutugunuza ugratmasin
Busra34ybg Hamileanne bunu buraya yazacağına doktora gitmek aklınıza gelmiyor mu gerçekten anlamıyorum sizce o kanama normal mi ben size soruyorum ?
Hamileanne Busra34ybg hanımefendi durumumu bilmiyosunuz iki çocuğum var evde yalnızım önce çocuklarımı bırakacak bi yere götürmem lazım öyle hastaneye gidicem taksideyim şuan önce çocukları bırakıcam ordan hastaneye
AselMavii @Hamileanne benim ilk hamileligimde 12. Haftada cok yogun kanamam olmuştu bebeğim iyiydi. Stres yapmayin rabbim büyük inşallah güzel haberler alırsınız
Cupkek Hamileanne geçmiş olsun benim de 8 hafta da bayaa kanama olmuştu ama sağlıklıydı korkma dua et inşallah