Mahbuss Lulus- iştah açılıyor malesefki biraz dikkat edersek almayız ama tabi bünye meselesi Ben 2.trimesterda 5 kilo aldım ilk 3 ay almamıştım hiç Şuan 29.haftadayim aynı 5 kiloyla yola devam Bende kiloyu pek takmıyorum ama çatlaklardan korkuyorum biraz 😔
Mom42 Lulus- evet canım ben şu an 3. Trimester dayım kilolarımın çoğunu 2. Trimester da aldım çok dikkat et insan ne ara bu kadar aldım diyip anlamıyor ve abartı yemediğin halde geliyor kilolar
Kubrakarakas Lulus- canım 3 trimester dönemine girdiğin de daha hızlı kilo alacaksın son aylar ödem de artıyor kilo da artıyor
Birminiginannesi Mahbuss bence hic korkmayın bunu yaşamak istyen onlarca insan var ben önlem bile almıyorum eşim karın catlagını cok seviyor hergun karnıma oynamadan uyumaz catlasın hemen diye dua ediyor 🤭
Mahbuss Birminiginannesi biliyorum canım benimde 2 seneden sonra geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ♥️ Bende aynı senin gibi diyorum eşim hiç takmıyor zaten ama ben görüntüsünü sevmediğim için yoksa zaten kalçamda basenlerde hep var önceden ani kilo alıp verdiğim için 🤭 Olursa da yapacak birşey yok malesefki canı sağolsun Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımiza alalım inşallah yavrularımızı 😊
Nesrincente Ben 64 ile basladım 68dim en son suan 26 haftalıgım ıkınci trimester de aldım bende ılkte cok kusma yazamadım almadım ama takmıyorum yiyorum cunku ilk tremesterde hıcbırsey yıyememiştim ölüm gbi bişeydi
Birminiginannesi Mahbuss amin inşallah biz evlendikten sonra eşim dua ederdi karnım catlasın da oynuyim diye 🤣🤭 benim de diger yerlerimde var kadınların korkulu ruyası herşey boş saglıkla gelsinler inşallah