Munaa ilknirvanam123 tutmadi o zaman 😂 bende inanmiyorum zaten ya tesaduf iste %50 ihtimal var zaten 😀
mrskorkut Munaa aaaa ama Çin takviminde baktım erkek cıkmıştı benim :)) hamile kaldığım ay Ağustos cünkü Temmuz’da kalmamıştım 😃
Anneyim5818 Sevilay7 bende burdan baktim ki çıkıyor ama 15.haftada erkek dediler. Son adet 23 haziran. Dogum tarihim 19.09.1991
Munaa mrskorkut onu nerden bildin ki 🙈😂 hep son adet tarihine gire hesaplanir ya hamilelik burda da öyle anladigim kadariyla sadece ayin son gunleriyse bir sonraki ay baz alinir ama senin 17si yani temmuzda hamile kalmissim muhtemelen ama yinede en iyisini sen bilirsin tabi 😍🤗
mrskorkut Munaa Yok ben yumurtlama ovülasyon takibi yaptım cünkü benim döngüm 36-37 gün hamile kaldığım günü bildiğim için eminim Canım 🤣 4 Ağustos’ta kalmışım o sebeple benim yanlış cıktı ama çoğu cocugu olan arkadaşımın da tutmadı %50 ihtimal yani 😅♥️
Munaa OzgeSahin2 su ana kadar baktigim site bir kiside yanildi 🙈 sat ve dogum tarihi yazabilir misin bi bakayim
Baobap Anneyim5818 çin takvimi, rus takvimi, bir tanıdığın hesaplama yöntemi, yüzük falı, bu platformda tahmin edip genelde tutturanlar dahil her şey kızım olacağını söylüyordu. Dün öğrendim pipisini bile gördüm😄 hepsi yanıldı yani😄