Seyhann0606 Benim için dua edermisiniz 🙏8:30 ‘da suni sancıyla doğumum gerçekleşicek bir aksilik çıkmazsa … bem dualarımın içinde hepinize yer ayırıyorum sizde benim için dua edermisiniz ??? ( çok korkuyorum )
Cramel Seyhann0606 korkma canım korkulacak ne var yavruna kavuşacaksın. İnşallah açılman hemen olur. Allah yardımcın olsun. Sancın oldukça bol bol salavat getir 🥰☺️
Yldz3 Seyhann0606 korkma canım biran da olacak bitecek diye düşün 🤲 Allah yardımcın olsun kolaylık versin Rabbim
Livanur_65 Seyhann0606 allah yardımcın olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mrs_elisah Allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda kolayca doğurursun sağlıkla kucağına alırsın evladını 🥰🥰🥰
Hilalkllllc Seyhann0606 ay o kdar heyecanlı bir sürec başlıyorki rabbım yar ve yardımcın olsun. Saglıkla al kucagına inşaallah canım. Kac haftalıksın. Bende 40+4 üm 9 da kontrolum var kabul ederse doktor bende teklif edecegım sunı sancıyla baslatmasını cunku artık haraket etmekte zorlanıyorum. Bizleride duanda unutma lütfen
ecembugra53 Seyhann0606 canım dualarım seninle sancı gelince şakın yatma ayağa kalk yürü vE bol hareket et esneme hareketleri egzersiz yap nefes egzersizleri yap cok faydasını göreceksin 😊
istanbul3434 Seyhann0606 Allah cok kolay bir dogum nasip etsin canim saglikla kucagina al insallah. Her seyin gonlunce olmasini diliyorum. Annesin sen guclusun, yaparsin💕