Habibe02 Merhaba anketimi oylar mısınız? Eşimin adı mehmet fatıh ogluma da MEHMET ÇINAR ismini düşünüyorum sizce nasıl 🤗🤗
Cnbyyyyyyyy Habibe02 çınarlar çok fazla yaramaz oluyor :) kişi ismi ile bütünleşir . İsmi Çınar olan bütün öğrencilerim okulda burnumuzdan getiriyor
34_21_23 Habibe02 bende eğer oğlum olursa adını Çınar koymayı düşünüyorum eşime söyledim oda çok beğendi bence güzel Mehmet Çınar ☺️
esloka Ben cinar ismini beğenmiyorum insan neden ağaç ismini cocuga verir ki benim jsmım çınara uyumlu ama yine koymam kocanın ismi güzelmiş mehmet ke koyacaksanız mehmet akif daha asıl daha telafuzu yuvarlanabılır
Selalee22 Habibe02 Yorumunu beğenmeyebilirsiniz ama saygi duymanz gerekirdi diye düşünüyorum yazdim bari kendi fikrimide belirteyim Mehmetcan cok güzel olur. Ama sizinde fena değil
ebrarecem Siz beğendiyseniz koyun isim konusunda başkaşına sormak kafa karışıklığından başka birşey değil bence. En önemlisi sizin ve eşinizin düşüncesi sonuçta :)
BerraOmer2021 Güzel uyumlu olmuş ama başka alternatiflerde dusun Mehmet’in yanına naçizane fikrim bu yönde 🤗🤗
Habibe02 Selalee22 uslup diye birşey burda herkes anne ve anne adayı bır heyecan yasıyoruz fıkırlerı assagılaamak yerıne guzel bir sekılde guzel veya degıl dıye bılır boyle bır yorum yapması hos degil beni degil onu elestrmenız gerekırdı ben kötü bişey soylemedım cunku . Ayarıca tesekkür ederm fikriniz için