FasulyeninAnnesii Semrafiratgokbudak sevindim ya benimde pazartesi günü merak ediyordum nasıl bır doktor iyi bakıyormu eşi aliyormu 😊
FasulyeninAnnesii Merve4121 bende pazartesi gidicem merak ediyordum eşini alıyorlarmi acaba diye 😊 birde heyecan var nasıl cikicak sonuçlar acaba diye 3 hafta oldu doktorada gitmeyeli pekte hissetmiyorum bebeği ondan merakım çok 😊
FasulyeninAnnesii Suzii-90 ben 3 ay önce aldım randevu alikahyadan 19. Haftaya denk geliyor oda 7 aralığa vermişlerdi
Suzii-90 FasulyeninAnnesii bende özele gidicem galiba drum 2 isim önerdi onlardan birine gidicem bakalım nasip eşimde görsün istiyorum cd renkli foto falan da veriyomuslar 11 yıldır bekleyince herşeyi olsun istiyorum merak ediyorum
Brcklc @mercimeginanne bende bı hafta içinde yasemin hanıma gidicem detaylı ultrason için tavsiye üzerine 🤗 hem üniversite hemde dışarda 550.600 TL vermek çok.mantiksiz eminim memnun kalıcam👍 eşini aldimi canim?
mercimeginanne Brcklc hayır cnm eşleri almıyorlar içeri ama ölçümler sonrası video çekmene izin veriyor doktor hanım. Bn girer girmez eşim için video çekebilir miyim dedim. Tabi çekebilirsin dedi :))
mercimeginanne Brcklc sabah akşam arayın genelde çarşamba perşembe açılıyor. 1 haftalık doluluk oluyor. Her hafta 1 haftalık kontenjan açılıyor
Brcklc @mercimeginanne öyle yapicam mecburen canim 21 haftaligim insallah 24 haftaya kadar alırım randevu😟 iki hafta doluymuş ordaki kız bı hafta önceden arayın demisdi bide bilseydim geçen haftadan baslardim.yoksa özeller 600 TL çok pahalı.
mercimeginanne Brcklc bana da öyle dendi 19 da başladım aramaya 20. Haftada denk getirdim şükür 21+2 için randevu vermişlerdi. Sen sabah öğle akşam dene ara elbet denk gelir :)
Brcklc @Suzii-siz kime gidiceksiniz acaba @Suzii-90 siz kime gidiceksiniz acaba ben Semih özeren gitmek istedim bu ayın 18 kadar almiyormus hasta kabul ne devlette nede özelde ben bulamadım ve 22 haftamdayim😔
Suzii-90 Brcklc bende ona gidecektim canım randevu almadım daha o zaman bende arayayım şuan 16+5 im ancak randevu alırım bende bide gülseren yücesoy demişti doktorum dolphindeymis o da ikisinden birine gitmem lazım benimde
Suzii-90 Brcklc üzülme canım kuzenimde geçen yıl ayrintiliya giremedi o giremeyince doktoru normal ultrasondan baktı bebeğe her organına ve 4 lü testi istedi ondan ayrintiliya giremediği için
Asel41 Brcklc canım benmde öyle oldu iptal etti semih bey şimdi özel kocaeli hastanesi prf eray beye aldım 22 haftadym bnde 23 de gitcem
Suzii-90 Brcklc anladım canım daha zamanım var bakalım denk gelir inşallah da alırım inşallah sende halledersin gülseren yücesoy u da arasana belki ondan alabilirsin
Ersoylurkye Karsesi bende 13 ocakta ona gidicegim ama ben randevu aldim derince egitim arastrma hastanesi alikahya yerleskesi dedi yani alikahyaya gidicem dimi derinceye degl
Karsesi Ersoylurkye mehmet özsürmeliye mi? Evet o alikahya kadın doğumda orası derince arastırmaya bağlı oldugundna öyle yazıyor.