minikfasulye04 bu durumu yaşayan varmı doğum yapan plasente rahimde aşagıda lütfen yaşayan yazsın bebeğime zararı olurmu
tubik_ minikfasulye04 kaç haftalıksınız, benim de ilk zamanlar aşağıdaydı ulan 37. Haftadayım düzeldi
Halide_zehra minikfasulye04 bende 23. Haftadayım hala aşağıda. Yukarı çıkması için dua ediyorum senin de inşallah çıkar. Çalmazsa sezaryen olunuyo ve dikkat etmek lazım ağır iş yapma yorma zorlama kendini. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Lara44 minikfasulye04 canım benim öyle 35 haftaya gireceğiz ve çıkmadı. 37. Haftada sezeryanım var inşAllah🙏🏻 Korkma ayaklarının altına yastık koy ve uzan eğilme ağır iş yapma korkulacak birşey Yok
mucizem15 Benimde 12. Haftada asağıdaydı, 16 haftalık yukarı çıkmış şükür. Çıkabiliyomus ilerleyen haftalarda
mucizem15 minikfasulye04 daha küçükmüş haftası çıkar inşallah canım, ben yrmek yapma haricinde kalkmadım uzandım hep eğilmedim çok öyle böyle çıkmıs yukarı. Allahın izniyle bisey olmaz inşallah
minikfasulye04 mucizem15 inşallah canım benim inşallah benim ki de cıkar sağlıkla kucagına al sende kardeşim
bgmbykl Benim de 19. Haftada aşağıda olduğunu söyledi doktor 24. Hafta kontrolünde de normal yerine geldiğini söyledi. Bana herhangi bir tedbir almana gerek yok takip edelim yukarı çıkar demişti doktorum. Ama kendimi çok yormadım çok fazla yürüyüş yapmadım
Mehtpsahn_53300 minikfasulye04 bnmde öyle cnm 21 haftalıkken hala aşağıdaydı 27.haftamda kontrolüm war bakalm inşallah güzel haberler alırım 🙏 ama dönmezse bana brda dgm yapman riskli olur dedi eğitm arştrmaya yönlendircem dedi 😱