Hafizeevik Ankarada devlet hastanesinde çok uzun bakmıyorlar galiba çok sinir oldum zekai tahir burak hastanesi ne gidiyorum bana onereceginiz uygun bir fiyata bakabilecek bir hastane warmi 500 çok mamak yesilbayirda otryrum
Hafizeevik cennetinsusu sadece yüzde 60 şını gösteriyor dedi down sendromu yada herhangi birşey warsa onu göstermiyor bunu bil dedi doktr
cennetinsusu Hafizeevik Yani anladıysa 5 dk da bravo😒 birşey yoktur canım inşallah sen içini ferah tut.
cennetinsusu Kibarbaby ayrıntılıyı da mı canım. Ayrıntılı yapmadıklarını söylediler bana 😊 Ayşe diye bi doktor var çok tatlı ona gittim 🤗
Kibarbaby cennetinsusu yok canım normalde üsküdar özel anadolu hastanesine gidiyorum ayrıntılıyı orda yaptırıcam 200 tl
Bbdd Hafizeevik ben tok gittim girmeden 1 saat öncede 2 tane çikolata yedim kıpır kıpırdı bebek 😊özel de yaptırdım 20 dakika sürdü
Efsane Hafizeevik benim randevu öğlen 12 deydi. Sekreter bir gün önce aradı ve - sabah 8 de kahvaltı yapın - 11 de de 3-4 dilim baklava Ve 1-2 bardak meyve suyu içip gelin demişti😳😳😳 Bebek hareket etsin diye sanırım ama yuh ben üstüste 2 baklava yemiş insan değilim😏 yemeden kahvaltıyla gittim. Sıkıntı olmadı. Benim bıdık zaten çok hareketli olduğu için