chaos şöyle ben 38.haftamda çatı muayenemi olmuştum ve 5 cm açıklık olduğunu öğrendim suni verelim demişti dr kabul etmedim 36dan sonra bol bol pilates ile egzersizler yapmıştım ve nerdeyse her gün ilişki olmuştu bunların etkisi oldu sanırım açılmaya neyse geleyim sancıya çatı muayenesinden 2 gün sonra gece saat 3 gibi belime bıçak saplanır gibi olmuştu kiiii benim uykum çok ağır uykudan uyandırmıştı ama 30 saniyelik bi acıydı çok kısa geri uyudum derken 1 saat sonra yine aynı şey oldu sonra zaten uyuyamadım evin içinde dolandım durdum aynı acı yarım saatte bire düştü duş aldım geçmedi o zaman anladım ki doğuruyorum derken 20 dk ya düştü saat oldu 7 artık 10 dkya düşmüştü yani 10 dakika hiç bişey yok pat diye bi ağrı saplanıyor durup kalıyorum 30 40 saniye sürüyor oturup ağlıyorum bi bakıyorum geçmiş normale dönüyorum sonra hastaneye gittik dr alttan muayene etti hemen doğuma alındım 20 dakika sürmeden 3 ıkınmada doğum yapmıştım kızım şimdi 2 yaşında bende 35 haftalık hamileyim bakalım bu nasıl olacak 😊
En özet haliyle, keskin bi ağrı saplanıyor kısa sürüp geçiyor sonra yine tekrarlıyor düzenli bi şekilde devam ediyor
Allahım hepimizi kolay kurtarsın 🌹