Boncuk140212 Buse919221 benimde kafama takılan bir nokta oldu henüz 5 haftalık gebe olmama rağmen kese 18.4 mm. Sizce bu normal mi?
esraolgun Boncuk140212 normal. Bende ilk öğrendiğimde 19 mm 5 haftalıktı. Çok pimpiriklenmeyin bence aksi bir durum olsa doktorunuz söylerdi zaten
gulapikk Boncuk140212 doktorun boyutu söylerken normal yada normal değil diye bir şey söylemedi mi canım? Ben sordum normal mi diye olması gerektiği gibi merak etme dedi. Bence doktorunuz bir sorun olsa söylerdi?
Boncuk140212 gulapikk herhangi bir Bilgi de vermedi, ben merak ettiğim için araştırmadan ve erkenden gittim biraz doktora ama pişman olduğumu da söyleyebilirim hiç ilgilenilmedi ve asla Bilgi verilmedi.
Boncuk140212 gulapikk şuan da etrafımdaki arkadaşlarımla durumu paylaştığımda böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar bana iki gündür aklımdan çıkmıyor
gulapikk Boncuk140212 canım herkes doktor oldu kulak asma😁 sen al başka bi doktordan randevu git bakalım için rahatlasın panikleme ciddi bir şey olsa ilgisiz bir doktorda olsa söylerdi bu riski göze alamaz