Minikmucizem0109 Yesim18 Bol bel ağrısı sırt ağrısı cekiyorum ben şu sıralar 🥺 daha şimdiden sağım solum yastık bide artık sağa sola yatmaya dikkat ediyorum son haftalar da ne yapacağım bilmiyorum ama inanılmaz sırt ağrım var .
Nn20 Yesim18 aslında iyi gidiyor biraz nefes darlığı biraz panik atak ara sıra da olsa 🤷🏽♀️ Yarında şeker yüklemesi var birazda ondan endişe prtaya karışık ruh haliyle dolaşıyorum sürekli
Yagmur_C Yesim18 benim de bu hafta sırt ağrım başladı sol tarafıma da yatmaya alışık değilim kendimi zorladıkça daha çok ağrıyor :( deli gibi tatlı yiyorum 5 kilo aldım şimdiye kadar ama geceleri kendimi tutuyorum yoksa 15 kilo almıştım rahat. Tekmeler de sertleşti hopluyorum bazen yerimden 😂
Yesim18 Minikmucizem0109 canım dikkat et kendine bende suanlik onlar yok hala kendimi çok hamile hissetmiyorum sadece karnım elim ayağım çok şişti davul gibi oldum 😂
Minikmucizem0109 Yesim18 Biz 25+2 olduk ama gören 30 -35 zannediyor 🥺 doktor bebek iri demişti belki onun etkisi bilmiyorum ama sırt ağrısı gerçekten çok zor hele ki biraz ayakta kalayım . Şişkinlik bende de var . Kendimi patlayacak balon gibi hissediyorum 😅
Yesim18 Minikmucizem0109 dimi parmaklarımı zor kapatiyorum ve aşırı yiyorum ve çok tatlı yiyorum çok tatlı yemek zararlı mı sizce ve kız olucak anlamıyorum bu tatlı aşkını 😂
Selimegzoglu Hamilelik yastığı kullanın mutlaka ben 26 haftadayım ve ne belim nede sırtım ağrıyor şişkinlikte yok tuzlu yemekleri azaltmak gerekiyor turşu gibi bol tuzlu yemekleri yasakladı zaten doktorum 48 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan
Selimegzoglu Yesim18 herşeyin aşırısı zararlı tabi benim de arada tatlı krizlerim geliyor birtane çikolatalı kekstar yiyorum geçiyor 😊 kilo çok önemli yemek alışkanlığı edinilirse vücudunu kontrol altında tutabilirsin
Yesim18 Selimegzoglu inan ki olmuyor zor duruyorum yoksa her saniye yiyesim geliyor onun yerine meyveyle bastiriyorum kendimi 8 kilo aldım 24+2 oldum inşallah daha almam 😭
Selimegzoglu Yesim18 40 a kadar alırsınız Bebeğinizde sağlıklı beslenmesi gerekiyor çok fazla tatlı yemek istediğinizde onun için zararlı olacağını düşünün sonra yiyemezsiniz bence 😊doktorunuzlada bir görüşün