Şükürler olsun ki aylardır sabırsızlıkla ve heyecanla beklediğimiz gün geldi🙆♀️Canım yavrumuz Halil’i 9 Kasım Pazartesi günü saat:12:12 de Spinal Sezeryanla kucağıma aldım🙏🥰
Sabah 10:00 gibi hastaneye yatışım yapıldı,odamıza yerleştik ve odamızı süsledik güzelce eşimle birlikte🤗 Odaya hemşireler geldi hazırlanmam için,damar yolu açıldı.Eşim ve annemle vedalaştım.Tek gidip,2 kişi gelicez diye ağlıyorum😪
Sedyeye alarak ameliyathaneye doğru götürdüler.O anda duygusallık,heyecan,stres herşey birbirine girdi bende karmakarışık bir his.Bir taraftan diyorum ki bebeğime kavuşacağım mutluyum çok,diğer taraftan da aylar sonra ayrılıyoruz aynı bedenden bu son dakikalar tek bedende oluşumuz hüzün basıyor,ağlıyorum..😭😭😭Ben ağlaya ağlaya ameliyathaneye girerken kapıda beni
Ameliyathane ekibi büyük bir coşku ve neşe ile karşıladılar..🤗
Süper bir ekipti,acayip rahatlattılar beni.Spinal anestezi için yaptıkları iğneyi hiç hissetmedim,söyledikleri herşeyi harfiyen uyguladım ve kendimi kasmadım.
Ardından heyecanlı olduğum için daha önceden anestezi uzmanlarına bana sedasyon(damar içinden yapılan sakinleştirici ilaç)yapmalarını istemiştim,sedasyon yaptılar daha da rahatladım.
Bu arada sondayı belden aşağım uyuştuktan sonra taktılar,hissetmedim.
Perdeyi gerdiler önüme,doktorum geldi,sohbet ederken o esnada bebeğim geldi,ağlıyordu sesi duyuldu birden..👼
Bebeğimi gösterdi bana o anı tarif edemem,tarifi yok çünkü bambaşka bir duygu🙆♀️🤗
Giydirmek için götürdüler,5 dk sonra getirdiler pamuğumu başımın yanına nasıl bir mis kokusu cennetteyim gibiydi Allah’ım🙏🥰
Sonra babasına götürdüler,dikişlerim için ameliyatım devam etti 20 dk kadar sonra benide çıkarttılar odama,kavuştum bebeğime hemen emzirmeye başladım oğlumu 👶
Bizim hikayemizde böyle..
Olumlu düşünün,siz benim gibi başta gereksiz stres yapmayın,doğum korkusu yaşamayın..
Herşey saat gibi tıkır tıkır ilerliyor güzel düşünün.
Anın tadını çıkartın,çok güzel bir duygu inanın💁♀️
Şimdiden bütün güzel annelere hayırlı doğumlar dilerim,sizler de benim gibi bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah🙏🙏🙏💐🥰🤗❤
Sormak istediğiniz sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım,sevgiyle kalın anneler🙋♀️🌺