SeldaSngl Eltimin adeti gecikti , test de tahlil de yaptı hamile değil. Adet olamıyor. Bildiğiniz adet söktüren otlar ya da çaylar var mı ???
Reyna SeldaSngl iyi akşamlar.her test illa doğru sonuç vericek diye birşey yok belki gebelik vardır.hastaneye bi gitsin eğer hamilelik yoksa ondan sonra soğan suyu veya maydanoz suyu icebilir ama lütfen yazdim diye kafasına göre hemen yapmasin.siz bi söyleyin hastaneye gitsin eger hamilelik yoksa bu söylediğim sular kesinlikle etkili olucaktır inşAllah 😊gecmis olsun…
Alinamoms SeldaSngl hayıt tohumu kürü canım. Hem adet söker hem düzene sokar. Ben onun sayesinde hamile kaldım. Ve adetim düzene girmişti.
Mom046 Drydrya aynen bence de ihtimal var böyle bi tanıdığım vardı olamıyorum söktürsün diye maydanoz suyu, Soğan suyu içmişti bebeği düşürdü😑
SeldaSngl Drydrya kan testi de verdi normal test de yaptı hamile değil. Zaten düzensiz oluyor genelde hamile olsaydı çıkardı kesin ☺️
SeldaSngl Zehraaa98 kan testi de yaptı hamile olma ihtimali yok eminiz yani aksi halde sormazdım bile öyle bir şeyi. Zaten genelde bu sıkıntıyı yaşıyor düzensiz oluyor sürekli
SeldaSngl Reyna iyi akşamlar 🤗 kan testi de verdi hamile değil genelde düzensiz olan biri zaten emin olmasak asla yazmazdık 🤗
SeldaSngl Mom046 hem korunuyor hem de zaman uzun zaman oldu yani hamile olsaydı kan testini geçtim normal gebelik testinde bile çıkardı. Öyle bir ihtimal dahi olsa böyle bir şeyi asla sormazdım Bile.
Zehraaa98 SeldaSngl kabuğuyla beraber soğanı ortadan ıkıye kesıp tencereye alsın sonra 3-5 tutam maydonoz yıkayıp atsın gece ıçsın sabaha cozulur🥴
Mom046 SeldaSngl Anladım bekarken mevsim dönüşlerinde az da olsa düzensizlik yaşamıştım ve soğan kürü yapmıştım hem vücutta akıntılar attırdı hemde içtikten Bi gün sonra regl olmuştum belki faydasını görür.
NurSema01 1 su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon atıp 5 dk dinlendirsin sonra içsin sabah akşam 2 3 güne söküyor hemen
Fatma7666 Alinamoms bende onu kullanıyorum şuan nasıl kullandınız acaba ?Komşu köyde yaşlı bir teyze var o bana önerdi demir kalık değmesin dedi bardakta tahta kalıkla ez kaynayan suyu koy 15 dakika demlensin iç dedi tadı acı ise balla tatlandır dedi adetim yeni bitti içmeye başladım 10 gün iç dedi siz kaç gün ve nasıl kullandınız ?🥰
Fatma7666 SeldaSngl civanperçemi,adaçayı,dağ kekiğini kaynayan suyu bi bardağa döktüm içine bunları kattım on dakika demlendi süzüp içtim o gece açıldım sitres yapmıştır bide youtobede adet söktürücü masaj var oda baya işe yarıyor 🥰
Alinamoms Fatma7666 yok kesinlikle bal koyulmuyor. Bir silme çay kaşığı kadar koy ez kaynamış suya at 10 dk demle sabah akşam aç karınla iç. Adet dönemi bırak. 3 ay bu şekilde. 3 ayın sonunda bıraktım o ay hamile kaldım ve 30 günde 1 adet oldum. Normalde benim 80 90 günde 1 olurdu düşün.