Faniyim Sa hamişler netten baktım ismi pöç kemiği ağrısı diye geçiyor ama bizde kuyruk sokumu ağrısı daha ilk 3 ayin içindeyim. Ara ara vuruyordu ama bugün çok fena ağrısı yapıyor nedeni bilen tahmin eden bmvar mı acaba 😔😔
Eeliff_ Faniyim benim daha üç haftalıkken adet ağrım mı oraya vuruyor dedim acaba bi ağrımaya başladı 10+5iz hala çekiyorum masajla hafifliyor geçmiyor normal olduğunu söyledi doktorumu
AlevDemirel Faniyim benimde cok oldu,bir süre sonra geçiyor yavaş yavaş.suan 38+ haftadayım.cinsiyetide kız ayrıca 😊
Faniyim Zehraaa98 belim çok değil ama kuyruk sokumu tarafı çok ağrıyor cinsiyet belirliyo erkek olurmuş filan diyor intenette ama onunla bi alakası olduğunu düşünmüyorum niyeyse
Mavininannesiseyda Faniyim ben de de o ağrı var yanlış hareket yaptım sanıyorum çok şiddetli değil ama bi ağrı var belli. Benim cinsiyeti erkek
KMerveK Faniyim bende de kuyruk sokumu agrisi çok fena bizimkinin cinsiyeti erkek alakası varmıymış demek ilk defa duyuyorum🙄😅
Eeliff_ Faniyim kemiklerin kasların gevşiyor gevşiyor dedi o yüzden çok ağrın olursa ağrı kesici içersin dedi onun dışında normal yani ki benim omurilik kemiğim herkeste beş olması gerekirken 4 tane beşincisi kalçama yapışmış onunda skalyozunda ağrısı binice anlatılmaz
Faniyim Mavininannesiseyda söylentiler dogru mu ki o zaman 😊 çok inanmamıştım ama hayırlısı olsun tabi kiz erkek 😊
Mavininannesiseyda Faniyim ben hiçsöylenti duymamıştım şimdi sizden duydum :) ama makas bıçak yaptılar bana o da çıktı Çin takvimi de çıktı rüyalarım da çıktı hepsi erkek diyordu 😂
Dyguklc Faniyim benimde cok agrim oluyo kuyruk sokumumda genelde srrt biyere oturmamsya calisiyorum kendimi cok yormamaya calisiyorum bu atada benimki kiz 😍
ElifDemirr Şuan 37 haftalığım ama ilk 3 ay dediğiniz ağrıyı bende çektim tam kuyruk sokumu hatta kitleniyodum ağrıdan ama normal demişti doktorum ve cinsiyeti erkek :) Doğru olabilir :)
Faniyim Mavininannesiseyda ne güzel 😊😊😊 sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah Rabbim paşayı😊
Faniyim AlevDemirel Aaa ilk defa farklı kiz dediniz 😊 Rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah 🌹🥰
Fio_fff Haftadayım hala aynı şiddette devam eden bi ağrım var. Sürekli oturarak çalıştığımdan olduğunu düşünüyorum ben. Özellikle ilk yattığım zaman ve ilk oturduğum zaman çok ağrım oluyor.
Nuray23 Benimde kuyruk sokumu agrilarim oluyor doktora sordum ben normal dedi ve ona yapilacak bisey yok dedi sert yerlere oturma dedi . Oturdugun yerde de oturup kalma dedi. Cinsiyetimiz de kiz🤗🤗
Elo1 Ben cinsiyetimi daha öğrenmedim ama içimden hep kız geçiyor kuyruk sokumun 1 haftadır çok ağrıyo bu hafta doktorlar gidicem bakalım ne olucak