SerapUGR Pnrmhmmd yaaa sanırım benimde öyle olcak 20.haftama geldim bulantı yeni başladı 😩😓 Neyseki sizin doğumunuza az kalmış
incbrn Pnrmhmmd son zamanlarda iyi değil cnm mide bulantısı ama senin farklı olabilir.. tansiyonunu takip et..
FatihBatur Pnrmhmmd ahhh ahh 36+1 deyim ve gene başladı sürekli bulantı kusma 😞 gecti diye sevinyordum ama 36. Haftada neden başladı tekrar anlamadım 2 gün üst üste kustum sonra gecti sandım ama 1 gün sonra gene kusma bulantı ve kusmasam Bile hep bi bulantı hissi
SerapUGR Pnrmhmmd inşallah gecer benimde 3.aydan sonra başladı sizin baya gec başlamış doktorunuza söyleyin ihmal etmeyin
Pnrmhmmd SerapUGR evet soyliycem mutlaka zaten kontrole gittiğim zamanlar bişeyim kalmıyor evdeyken ve ya gece olunca basliyor
Yesimgedikk Ya bende 31 haftaligim bugun midem bulanmaya basladi sabahtan beri gecmedi kafayi yicem usuttummu midemi acaba🤔
Pnrmhmmd Yesimgedikk ben acile gitmiştim o haftalarda doktor biz bişey yapamayız enfeksiyon bölümüne git demiti
Busraninki Benim mide bulantılarım hamileliğin başında başladı, 5-6.aylarda biraz geçer gibi oldu şu an tekrar tam gaz devam 31+4teyim 🙁 sonuna kadar sürecek sanırım. Artık kabullendim🙁
FatihBatur Pnrmhmmd ayyyy valla bende yaaaa bazen diyorum gidiyim sezeryana erkenden dogurayim diye bu bulantı çok kötü birsey ya
zehraduha Ne yazıkk ki son 14 günüm kaldı hergn kusuyorum hiç ne durudu ne azaldı ımtahan ınsallah bebegımı kucagıma alınca gecer diye sabrediyorum 🙁