Sevgili annel3rim ben 10 haftalık hamişim karnim cok kaşnyor ve küçücük kırmızı bir leke gibi sivilce de degil bsey olusmus devamli kasyorum diye neden kaynaklanyor bilmem suan catlaklarim yok göbegimde ama bacaklarim yani apiş aram çok çatlamış beyaz beyaz fena yani ne yapacam hic bir fikrim yok 🤐🤔

Meduva cildinizi nemli tutun krem ya da hindistan cevizi yağı zeytinyağı olmadı bebe yağı sürün

Meduva canım bn şuan 31 haftalik hamileyim benimde daha 3 veya 4 aylıktan göbekten kaşıntılarım başladı daha sonra bacaklarım çatladı ve 1 haftadır kaşınıyor çatlak yerlerim com fena ve kırmızı kırmızı benekler çıkmaya başladı doktor test yaptı ve kolestaz cıktı bende ve tio fakültesine sevk ve yatış verdi. Erken doğum alabilir dedi doktor demem o ki kaşıntıları ihmal etme derim kontrole gidince mutlaka test yapmasını istedi ilerde sıkıntı açabiliyor keşke ben daha önce doktoruma kaşıntılarımi söyleseydim şuan bütün bacaklarım kaşımaktan yara oldu

Ayseninkizi11 canım bendede 28. Hafta kolestaz çıktı 5 gün hastanede yattım rezillikti çıkıp memlekete geldim. Zor bela 32 oldm ama doktor 34ü zorla diyor. Snn nasıl geçiyor neler yapıyorsun

Ummudogan
          Kac tane coxugunuz var allah bağşlasn benim ilk gebeligim 5 sene sonra gelen mucizem tam bitti derken umut gibi günes gibi dogan mucizem ❤🙏🤗

Meduva 1 defa dusuk yaptim 1 defa da bos gebelikten kurtaj oldum 😔 Allah izin verirse bu ilk olucak

Zsnbr yarın sabahtan tıp fakültesine gidicez perinatoloji doktoruna sevk verdi. Değerlerim çok yüksek cikti çok kasıniyorum duramıyorum artık kaşımaktan kanlar gelmeye başladı yara oldu kasidigim yerler çok korkuyorum erken doğum diyince doktor

Ummudogan
              Ya üzülmeyin evet cok zor ama kadın bastan başa bir mucize biz kadinlar allahin en sevdikleriyiz biz melekiz bak rabbim n3 güzel yüzümüze güldü iyi düşünelim iyi olsun ##kadınisterseyapar ❤

Zsnbr özele de gittim oda aynı şeyleri söyledi bi krem verdi fenistil adında günde 3 kere sürüyorum hafiften kaşıntılarım hafifliyor ama gece 4 te tekra başlıyor ağlıyorum artık duramıyorum Allahım düşmanıma vermesin çok kötü birşey Gerçekten de yarın bakalim tio fakültesinde napacaklar kasidigim yerler bide morariyor sende de morar ma oluyor mu

Meduva haklisin. Allah tekrar anne olmayi nasip etti. Allah isteyen herkese anne/baba olmayi nasip etsin insallah 😇