Yaseminmirac Purpura26 bende adetimden 1 hafta önce idrar testi yaptım silik çıktı hemen kan verdim değer yükselsin adet gününde sonra tekrar bakalım dediler ve 35 haftalığız
Birgul Purpura26 bende 4 gün kala 12 değerle öğrendim 3 gün sonra 70 oldu adet geçince 500 sağlıkla ilerler inşallah stres yapmayın 🌸
Purpura26 Birgul Kardelenyigit Teşekkür ederim cidden moralimi yükseltiniz. Aslında hiç negatif biri değilimdir ama niye böyle oldu bilmiyorum. Aynı yere gidicem ozaman iyiki sormuşum hiç düşünememiştim farklı olunca sorun olabilceğini
Kardelenyigit Ben reglmden 8-9 gün önce 14le öğrenmiştim,bu arada kan testini aynı yerde yaptır kuzum doğru sonuçlar alabilmek için ,farklı yerde yaptırırsan düzenli artış oranını göremeyebilirsin,yok yere canın sıkılmasın sorun yokken
Purpura26 hulya4627 Tebrikler canım rahat bir gebelik geçirirsin inşallah. Değerin kaçtı keseyi gördüğünüz de?
hulya4627 Purpura26 bilmiyorum ki cnm 3 haftalıktı öğrendim de 18 di t haftalık baktırdım 800 lerdeydi 5+4 dün keseyi gördük işte 2000 3000 üzeri kese görülüyor
058elf Purpura26 herkesin vücuduna göre değeri de farklı oluyo canım ben günüm geçtikten 9 gün sonra kan vermiştim 380 çıkmıştı doktor o değeri düşük buldu iki gün sonra kan ver dedi bende araya haftasonu girince özelde vermedm yine sağlıkocağında verdim aynı yer olsun diye o zamanki sonucun 3900 lerde çıkmıştı 2 günde bir değer fazlasıyla artıyo inşallah seninde artmıştır 🤲🏻 Güzel haber al yarın 🌸