Minikbebegim1 Kızlar normalde 12 snde regl olmam gerekiyordu dün oldum sandım ama kahverengi leke şeklinde geliyor bugünde aynı şekilde kahverengi olarak kırmızı kana dönmedi bu normal mi sizce ya 😓 2 ay öncede düşük yaptım
Zezeeeyyldrm Minikbebegim1 canim benimde kurtaj sonrasi ikinci adetim kahverengi kanamayla basladi sadece bigun kahve ve koyu kirmizi geldi ve 1 haftadir kahverengi leke geliyor.dusuk sonrasi ilk adetin nasildi
Minikbebegim1 Israa yapmadım canım normal adet oldum diye zannediyorum bilmiyorum ki ilk defa da böyle adet olarak leke şeklinde geliyor düşükten sonra bı sure böyle çok gelmişti
Israa Minikbebegim1 düşükten sonra zaten Bi miktar kanama oluyor 40 gün içinde adet görüyorsun ve normale dönüyor senin gibi olmadı benim adetim. Eğer kırmızıya dönmedi hala kahverengiyse gebe olabilirsin yerleşme kanaması genellikle kahverengi yada açık pembe olur diye okumuştum çok yerde adetle farkı da bu kırmızı yoksa ihtimal var 😊
Minikbebegim1 Zezeeeyyldrm benim düşük sonrası 40 Gune yakın ara lekelenmelerim oldu tam bitti derken 12 snde regl gibi kırmızı kan geldi dedim regl oldum oda tam olarak 1 hafta sürdü bitti geçen ay bu ay ise dün oldum sandım leke leke geliyor kahve rengi şekilde bilemedim ki
Zezeeeyyldrm Minikbebegim1 bende adet gunumden 2 gun once test yapmistim negatifti adet gunu gelince yogun bi kahverengi akinti geldi koyu kirmizi oldu kahve oldu ve 1 haftadir hala kahverengi kucuk leke seklinde
Minikbebegim1 Israa en son düşüğümde bebekten genetik yapıldı temiz çıktı şimdi bizimkiler yapilcak virüsten dolayı yaptırmadım 😓
Israa Minikbebegim1 Rabbim sabır versin öyleyse bile iğne ilaç hallolur Allahın izniyle inan bende senden farklı değilim ama mecburen hayat devam ediyor Rabbim hayırlısından sağlıklısından nasip etsin inşallah isteyen herkese ve bizlere 🤲
Zezeeeyyldrm Minikbebegim1 yapmayi istiyirum ama negatifi gormek izuyor insani bugun gogus uclarim sizliyor sanki gecen seferki gebelikte de olmustu boyle bir belirti varmiydi
Minikbebegim1 Zezeeeyyldrm benimde öyle sızlıyor valla test yapmaya da korkuyorum napicam bilmiyorum 🥺 adet mi oldum başka birşey mi kafam çok karıştı
Zezeeeyyldrm Minikbebegim1 benimde ilk defa boyle bir adetim oluyor insallah hamileyizdir😊ben hamileligimi gecen seferki gibi erken ogrenmek istemiyorum cok stresli kalp atisi bir turlu duyamamak zor geliyor ilk gebelikte oyle olmustu her dr gittigimde uzulerej cikiyodum odasindan
Minikbebegim1 Zezeeeyyldrm benim 3 düşüğüm var kuzum testler etttirmem gerekiyor 🥺 rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 sende yeniden test yap bakalım hayırlı haberlerle ❤️