MerveYildirim Kızlar 39. Haftada bebeklerinizin hareketleri nasil ? Benim bebegimin hareketlerinde azalma var sanki daha agır hareket ediyor gibi sizlerde de boyle mi ?
Busraaras MerveYildirim evet ağır hareket ediyorlar bende 41 haftama gidiyorum 38den sonra bende yavaş hareket hissetmeye başladım ama bizimki biraz nazlı yavaş son haftalarında iyice ağırlaştı hareket ediyorsa sen karnını okşadığında tepki veriyorsa hiç endişelenme 👍🏻☺
Nevra Bende 39. Haftadayım evet kızımın hareketleri eskiye göre yavaşladı tabi artık yeri daralmış o nedenle imiş
MerveYildirim Busraaras karnimi oksadigimda tepki veriyor ama eskisi gibi kıpır kıpır degil . İnsan yine de endiseleniyor 😂
Busraaras MerveYildirim yok yok hiç endişelenme annesi ben burdayım diyor sana zaten sıkıntı yok diyor 👍🏻 Bu haftalarda gerçekten dikkatli olmak çok önemli uzun süre hareket etmediğinde mutlaka ona burdamısın uyuyor musun de oda sorun yok diyorsa için rahat etsin 🤣 şahsen ben öyle yapıyorum 🙈
MerveYildirim Busraaras yerim ben onun minnos ayaklarini , ellerini 😍😍 senin de baya gecmis sonlara gelmissin bide kiz erken dogar derler oda koca kadın lafı. Sagliklica alirsin insaallah kucagina kucuk kuzuyu 😍
MerveYildirim Busrakuccuk evet var hareketleri cok sukur ama poposunu kaldiramayacak kadar agirlasti anlasilan 😂😂
Busraaras MerveYildirim ayyy hiç öyle birşey yokmuş kız erken falan gelmiyo kesinlikle yada bizimki çok nazlı yeri rahat 😅 aminnnn 🙏 bütün anne adayları sağlıkla kavuşsun yavrularına 🙏☺
MerveYildirim Busraaras banada 41. Haftaya kadar bekleriz dediler . 41. Haftadan sonra 2 gunde bir kontrol olacak dedigin gibi 5. Gun hastaneye yatis yapilacak 😔 Hep normal dogum hayal ettim bakalim , nasipte ne varsa o olur 😍
Busraaras MerveYildirim kesinlikleee bazen istediğimiz herşey olmuyor önemli olan hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun diyelim ☺