Oyagunaydin Ya kızlar bebeğim dönmüş o mu baskı yapıyor anlamadım normal mi tuvalete gidiyorum afedersiniz çıkıyorum tekrar sıkışmış gibi oluyorum bu normal mi
Hifa38 Oyagunaydin ileri hafta olunca baskılar artıyor canım ama enfeksiyon da olabilir bı idrar testi verebilirsin
tubik_ Oyagunaydin 37 haftalığım benim de öyle normal diye düşünüyorum. Tam kalkıyorum tuvaletten çıkıcam yine geliyor oturunca da minicik bir sızıntı ama insanı rahatsız ediyor
busbus35 Durum 6 haftalık tan beri aynı benim kankim o tuvalet 🙏😇 bebeğim oynadıkça hop çiş geliyor 😁🙏❤️ alıştım artık pecetede dayanmıyor bana
Neslihan1903 Oyagunaydin valla ben daha 17+3 haftalığım bende hep tuvaletteyim 😂 sabah patlatacak gibi uyanıyorum ve gecede uyanıyorum nereye kadar gider bilmiyorum 😂
E-v-A101 Oyagunaydin 28+5 haftalık olduk oğluşumla Böyle birşey yok kapıdan çıkıp tekrar giriyorum 🏃♀️🏃♀️ Bir de Türkümüz var gide gele yol eyledim tuvaletin yolunu Baka bak Ezberledim fayansın desenini 🤣😁😁🤣💃💃💃💃💃💃😂
E-v-A101 Oyagunaydin bi türkü vardı onu bizim bu duruma Oturttum valla 😁😁 Bir haftadır Annemlerdeyim Sırayı kimseye vermiyorum her dakka benim sıram 🤣