Bernaaa33 Hanımlar artık şişmeye başladığımı düşünüyorum hissediyorum. Acaba hareketsiz kaldım ondan mı diyorum. Malum halsizlik mide bulantısı olduğu İçin hareketlerim kısıtlandı yürüyüş te yapamıyorum. Ödem tutmaya başladı biraz özellikle karın çevrem. Sizler neler yaptınız bu durumda ?😯
Gigy Bernaaa33 gaz oluyor benim de öyleydi ,13.haftalarda rahatlamaya başladım biraz , hele akşamları baya şişiyor çok normal yoksa bebiş şimdiden o kadar göbiş yapmaz da ,gazdan maalesef şişkinlik yapıyor ,kabızlık çok önemli ben çok çektim ondan 🙄
Burculicee Bernaaa33 yok gebeliğin başlarında bu sorun oluyor bünye kendini hazırladığı için geçecek ama son aylara yakın tekrar aynı sorunu yaşaya bilirsin gaz yapan yiyeceklerden uzak dur derim ☺️
Bernaaa33 Gigy evet şişkinliğim oluyor gerçekten hafif hissetmiyorum kendimi. Demek bebiş şişkinlik yapıyor
Ummuhnk_1 Bernaaa33 o haftalarda midem cok daha az bulaniyordu ve sisligim varsi suan 11+4 ve hergün kusuyorum şişlik falan kalmadı
Seydaaa123 Bernaaa33 ben basındn berı kullanıyorm cnku suan 16. Haftalıgm doktorum davul gibi şişlik hissedersin demisti
Bernaaa33 Seydaaa123 baya şişkinlik yapan birşey demek ki folik asit kullanıyorum acaba o yapar mı ki