Dilek_Ersen Zehram valla canım 36 da 3370 38+6 da tam alıyor işte neden etmiyor ki benim arkadasımda bu doktorda oldu kendi sezeryan. İstedi yaptı doktor
minikmucizem1_ Merve1656 valla şaka maka sıkıldım ya ne yapsak ki doğurmak için içilecek şeyler var mı adaçayı falan diyorlardı alayım bugün belki işe yarar bide zeytinyağı kullanacak açılma olur belki🤦♀️
Merve1656 minikmucizem1_ zeytinyağı hiç duymamıştım nasıl kullanılıyor ki ilk defa duydum bende deneyim🙈 rezene çayı da işe yarıyor diye duymuştum burda okumuştum icipte ertesi güne doğuma gidenleri😊
HryYksl minikmucizem1_ bizde 39 olduk doktorum 50 ml hint yağını 200 ml suya ya da meyve suyuna dök iç dedi bugün doğumu tetiklemesi için bol bol yürüyüş squat merdiven in çık ve ilişkiye gir dedi 40a kadar doğurmam lazım yoksa kendi müdahale edecek 😞
minikmucizem1_ Merve1656 bende ilişki duymuştum ertesi günü doğuma gidiyorlardı 9 ayın sonunda denedik gidemedik doğuma 🤭😂 pamuğa zeytinyağı dök vajinaya koy ben başlayacam bugün yumuşatıyor açılır insallah🤭
missalicesss Merve1656 zeytinyagi bilemedim :/ doktora mi sorsak acaba? Ama zeytinyagi dogumda ebe perine ye sürdüğü zaman bayagi ise yarıyormuş yirtiklardan koruyormuş onu duydum
Merve1656 missalicesss zararlı olsa surmezdi heralde ama demi ya😒 o yüzden bi çok değil de hafif sürüp denemek istiyorum 🙈
HryYksl Tugcngz bizde 39 olduk doktor 40a gelmeden doğurman lazım yoksa suni vericez diyor inşallah senin toteminle doğururuz 😁🙏🏻
missalicesss HryYksl benimki tutmadi açmıştım 3 gun once oyle duruyor 🙈🙈☺️😂😂 belki buradaki tutar. Ayni durumdayiz benim de son gun cuma 🙈🙈🙈
Tugcngz HryYksl inşAlalh cnm buğün gittim ben acılma yok rahim yumuşaması var ve su azlıgı varmış havuc suyu ic dedi carsamba tekrar gidicam su azlıhı dewam ederse sezeryana alacak
minikmucizem1_ HryYksl bende ondan korkuyorum kendi sancim gelmezse suni verir oda olmazda sezeryan 😱