Merve8494 busranurkahraman Ben bundan alicam canım pahalı biseye gerek yok pusetiyle beraber 650 tl https://ty.gl/aqflq528
Busraveminisi1 busranurkahraman mamma fox travel sistem amörtisörlü bebek arabası aldık canım çok kullanışlı bakabilirsin
Yineyenidenanne busranurkahraman beneto var bende Gayet memnunum şimdi ikinci oğlum için kullanacağım
Frdglp Merve8494 ben aldim aynisindan gayet guzel ve kaliteli duruyo daha kullanmadim Allah nasip ederse ocakta kullanicaz🥰
Merve8494 Frdglp inşallah kullanmak nasip olur hepimize çok pahalı bise istemiyordum zaten puset zaten lazım en iyi fiyatta bunda var içimi rahatlattiniz böyle bir yorum yaparak 😊😊
Frdglp Merve8494 suan evde degilim isterseniz resmini bile cekip atabilirim puseti cok guzel ici cok genis arabasida gercekten cok kaliteli pahali arabalar gibi duruyo kesinlikle tavsiye ederim pahaliya hc gerek yok bende o dusunceyle aldim🥰
Merve8494 Frdglp bazı bebekler bebek arabasını kabul etmiyor daha doğmadan pahalı almaya hiç gerek yok o büyük traveller hem çok ağır hemde araba bagajını komple kaplıyor gerek duymadım bende onlara teşekkürler yorumunuz için 😊😊