minnoscan Nurunsl biz baya araştırarak tahterevalli marka mika 70×130 modelini aldık 4-5 yaşına kadar yatar ben 85 kiloyken oturdum beni taşıyodu 😄😄
[silindi] Nurunsl evet marka model, biraz fiyatli gibi ama uyguna letgo, sahibinden vs uzerinden bulabilirsiniz sifirlari da ikinci eli de var ben sifirini baya uyguna buldum letgoda. Buyutme aparatlariyla 10 yasa kadar gidiyor.
Hilalsny Nurunsl 60 cm eni bence dar olmaz gibi geldi bana ya cocuk enine buyumucek ya sadce biraz da boy atsin ona zahmet 😂😂 23+3 canim. Insallah uzun sureli olur diye dusunup aldik umarim olur ya
Gulsummyuksel Rabiis daha gelmedii mini city den aldım uygun bi fiyata marka ürünlerle kalitesi aynıydı ismine para veriyoruz gerçekten canım o yüzden biraz sağlamlığına bakın derim
Asude967 Nurunsl canım 11 sene önce civilden almıştım sonra bazaya geçince başkasına verdim şimdi nasip olursa e bebekten alacağım
zynb_ozkn Nurunsl https://imgyukle.com/i/TSsxGA ben bu beşiğin beyazınu aldım içinde korumları cibindiriği falan hep var ve 3 kademeli büyüdükçe aşağı kademeye geçiyorsun ve yanı da açılıyor anne yanı oluyor ilk aylar için 3 4 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabilir bence ve hafif sallanabiliyor
Yeni13 zynb_ozkn merhaba bende bu beşikten aldım ama doğuma yakın içindekileri yıkamak istiyorum siz yukarınız mı nasıl yakadınız söktünüz mü yoksa direk mi makinaya attınız ?