Kivirciginannesi_ Leyla0121 valla bence hic istemeyin herkezin midesi bulanacak diye birşey yok keşke benim de midem bulanmasa bence cok şanslısınız o konuda:)
A2017 Bende 16 tm cinsiyet öğrenemedik daha ilk gebelikte te kusma hiç bir şey yoktu unutuyordum hamıle olduğumu bunda da kusma hiç olmadı basagrısı kalça agrısı halsizlik çok oluyor bakalım bu hafta ogrencem
Ezgi33 Ne kadar şanslısınız 17+3 teyim hala kusma bulantı baş agrısı kasık agrısı kalça agrısı çekiyoeum ilk gebeligim hamileligimin bu kadar zor geçecegini hiç düşünmemiştim 😓
12345baby Hemsiremom 29 temmuz son adet tarihim 1 temmuz 1995 dogum tarihim Yarın kontrolüm var bakalım doğru olacak mı 😅
WmonallissA Bende kızımda hiç kusmamıştım, şimdi 17. Haftaya girdim, bebeğim erkek ama bir kaç kez kustum, kusmak çok zor gerçekten🙁
Merveerhannn Hemsiremom evet hiç bişey uymadı bize. Ne kafama tuz dökmeleri çıktı, ne çin takvimi, ne yüzük testi , ne karbonat testi, ne tatlı ekşi yeme 😅 hiç bişii çıkmadı
esraonal Hemsiremom 10 Ekim Son adet tarihim 21 mart 1997 doğum günüm bana da bakabilirseniz çok mutlu olurum :)
Azraaaa Hemsiremom 6 Ağustos 2020 son adet tarihim 17 Ocak 1991 doğum tarihim yarın kontrolüm var bana da bakarmısınız bakalım ne çıkacak🙈
Yurdagul2525 Hemsiremom ya bende cok merak ediyorum bakabilirmisiniz 🙏🏻🙏🏻 Birde son adet tarihinin ilk gunumu soyleniyor yoksa son adetin bittigi gun mu yardimci olursaniz cok sevinirim ❤️
Sevda27 @Leyla0121 gayet normal herkes kusacak diye bişey yok kızıma hamileyim 26 haftama girdim bir kez bile kusmadım midem bulanmadı hiç kişiden kişiye değişir 🙂