Kubraulupnr annesininprensi Nasıl ya muayene ve doğum cok pahalı bende çekirge doruğa gidiyorum emel arslan yıldırıma muayeneler 160 tl doğumu henüz konusmadık daha erken diye ama 5.000 se fazlaymış
Seyma16 Kubraulupnr canım doğum ücreti kaç olms çekirge doruğa bende geçmek istyrm ama benmde az kaldı 40 günüm var
Asx hulya_1919 bebek için yeter ama biraz az çok değil biraz az dedi. Benim bağışıklık problemim vardı o sebeple plasenta çok iyi gelişmemiş
Merveyzc1661 Ben daha çok yeniyim 6+5teyiz Bülent Kayhana gidiyorum bi ihtimal medicabil olabilir benimde doğum yerim senin zamanında 4.500 olur dedi doktor fiyat için 🤷🏻♀️
hulya_1919 Asx Allah kavuştursun canım benimde 5 buçuk aylık ölü doğumum vardı şuan iyi bir sıkıntı yok ins böyle devam eder
tgce_brs Ruya-Onen bebeğe yapılan testler falan içine dahil dimi. bu paranın dışında bir para ödediniz mi acaba
hulya_1919 Defnerabia benim Doğum 2021 Şubat 8000 i geçmese bari 😑 doktorumdan çok memnunum yoksa asla bu parayı vermezdim
Defnerabia hulya_1919 cok pahalı ya gercekten bırde normal doğum yapınca ınsanın zoruna gıder ben cıkartrım bırde doktora para ödüyorum dıye
Ozgeeeayaz GizemY95 murat afşin turhan hocam tek geçerim. Pandemiden dolayı devlete gidemiyorum kliniğe gidiyorum mecbur ondada oktay altun