Mineust Kızlar bi arkadaşım 2 aylık bebegi gelişmediği için kürtaj oldu. Bir hafta geçmiş fakat hem kanaması devam ediyormuş hem gaz problemi yaşıyormuş sürekli karnı şişmiş bide sancısı varmış sürekli. Neyden oluyo olabilr bilgisi olan varmı?
Burcu-2910 Mineust canım kanama kimisinden 1 ay bile sürebiliyor bende 1 ay önce kürtaj oldum aynı sebepten benımki 12 gün sürdü suan da adet olmayı bekliyorum gaz sorunuda yedikleri şeylerden olabılır canım
BegumIscanTunc Mineust arkadaşınız şuan lohusa gibi o yuzden yedigine içtigine dikkat etmeli birde ayaklarını üşütmemesi gerekiyor bende 2 kez kürtaj oldum ve doktorum her defasında uyarıları yapmıştı ama benim kanama o kadar sürmedi 1 gun oldu kanama doktorum normal dedi herkeste aynı olmayabiliyor
Yasemin0728 Mineust canım kürtajdan tam 1 hafta sonra kontrole gitmesi gerekiyor gitti mi. Bende kürtaj oldum kanamam 1devam ediyodu 1. Haftada kontrole gittim içimde parça kalmış onuda 2 gün de dusurebildim hapla sona kanamam gecti
Ummudogan Mineust benim 13 gun surmustu ayaklarimi cok sicak tutmama ragmen inanilmaz sisligim vardi, dr kontrolunde durumu anlattim hersey yolunda dedi, mutlaka bi doktora gorunsun aman usutmesin
Mineust Bende kürtaj olmuştum kızlar ama hiç gaz sorunum yada sancım olmamıştı. Dediginiz gibi ya yediklerinden yada parça kalmış olabilr