Merii00 Merhaba ben bebek istiyorum 3 aydır korunmuyoruz çabuk tutması için ne yaptınız bilginiz var mı doktor 6 ay ile 1 sene içinde olmazsan tedavi dedi ve biraz korktum açıkcası ne yapmalıyım.
Fatma373737 Merii00 birincisi vakti zamanı be zamansa onu bekleyeceksin ikincisi ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edeceksin 2 ay deneyip olmazsa doktora gözükmeniz gerekebilir çoğu insan yumurtlama gününü kaçırdığı için tutmuyor yumurtlama gününü değerlendirmek sonra Rabbime dua etmek rabbim isteyen herkese nasip eylesin
Annelerinannesi_61 Merii00 bende öyle 3 aydır korunmuyorum ama olmadı hala vardır elbet bir vakti zamanı 🤲❤️
Rbkny Merii00 1 bucuk senedir korunmada istiyoruz doktorda ne eşimde ne bende sorun bulamadı herşey temiz çıkmasına ragmen bebiş olmadı hala ovülasyon kullanıyorum hala ama takdir Allahtan zamanı vardır belki üstüne düşmemeye çalış kafanı rahat tut yani
Yenigebe9 Hiç bir şey, kendinizi rahat bırakın daha 3 ay olmuş çok erken. Dua edin hayırlı vakit ne zamansa o an gelir, naparsaniz yapın onun vakti beli rahat bırakın 😉