Baybymucize Userkbr kaç haftalıksın canım kıyafeti çok fazla gibi ama hepsi güzel güle güle kullansın bebiş
Edu-35 Zehram mevsime ve bebeğin ayına denk getirmek önemli😊sonucta hep kışlık giymeyecek bebek🌸bence kıyafet her mevsim ve bebeğin ayı için zamanına göre alınmalı.
Zehram Edu-35 bebek olunca her türlü kullanılıyor tatile memlekete gidince balkona çık parka çık her türlü giyiyor
Edu-35 Aygul01 niveanın şampuanı cildi cok kurutuyor.bebek yağı iyi fakat iki kızımda da nivea kulanmıştım kurutuyor bebegin cildini🤷🏻♀️En iyisi sebamed.üçüncü cogumda keşfettim,dördüncü oldu daha yeni hala sebamed ürünlerini kullanıyorum🌸
Edu-35 Zehram 4. Çocugum oldu 15 gün önce.tecrübe ile sabit çogu giydirilmeden kalıyor mevsim sıcak soguk denk gelmiyor bazen malesef😊
Userkbr Deletedmom381 yani pahalı evet ama ne kadar gidiyor trendyol da baktım ama küçük geldi boyutları sanki bana
Deletedmom381 Userkbr Ben 1 yıl içerisinde 3 kere falan aldım şuan şampuanı falan içerisinde oluyor onun zaten her yıkama da 1 ya da en fazla 2 kere köpükleme yapıyorsunuz. Onlar bizim gibi olmadığı için. Şampuanım şuan elimde hiç açılmamış olarak var mesela. Birde indirimleri denk getirirseniz daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Baya gidiyor.
Zehram Edu-35 işte memleket ile alakalı olabilir benimde ikinci çocuk Kayseri ve bursa da yaşıyoruz Kayseri de yazın dahi akşamları kışlık mevsimlik giyiliyor bursa da Kasım’da bile yazlık o yüzden yani bebek ivin bence gereksiz değil
Userkbr ipekeylul anne yanı beşikte benle yatacak tabi ama 3 yaşından sonra alıştırırım diye düşünüyorum