Sevinc24 kucuktospam evet sonuç gelince bile ferahlayamadım o kadar çok bilgi kirliliği var ki herkes bişey yazıyor Allah’a sığınıyorum dua ediyorum tevekkül ediyorum kontrollerim iyi çok şükür 34. Haftaya geldim inş bende sağlıkla kucağıma alır burda benim gibi endişelenen annelere umut olurum yazarım sanırım hamilelik hormanları da düşünceleri etkiliyor☺️
kucuktospam Sevinc24 çok şükür canım buraya kadar gelmişsin ben yeni haberin oldu sandım içini ferah tut zaten allah korusun kötü bür şey olsa şimdiye çoktan ölçümlerde falan bir şey çıkardı ya da doktorun başka şeyler söylerdi. Dediğin gibi allaha tevekkül ediyoruz ama dediğim gibi ebe bana öyle dedi hiçbir şey bile olmayabilir, yoktur inş 🙏🙏
Guly528 kucuktospam Merhaba, nasılsınız, Allah analı babalı büyütsün, doğum yapmışsınız dır diyorum, bende aynı sorunu yaşıyorum, 35 hafta da gebeyim ve dün biraz yine parlaklık gözüküyor, bebeğiniz nsl ?
kucuktospam Guly528 hiçbir sorun yok şükür. Eğer tüm testlerinizi yaptırdıysanız sorun yoksa hiç korkmayın.
Lokumunannesii kucuktospam 20 haftalıkken bizde vardı bir sonraki kontrolde geçmişti korkma geçiyor canım