Hatice35 kucuktospam ablamın kızı dünyaya gelirken kalbi ve bütün organları terst taraftaydı ve aynı zamanda kalbinde 7 küçük delik vardı ve şuan üç yaşında gayet sağlıklı annesi çok güzel şekilde besledi delikler kapandı
Hatice35 kucuktospam inşallah bebeğiniz sağlıklı Bi şekilde dünyaya gelir ve hiç bişeyi kafanıza takmayın
kucuktospam 11Gamzezeynep merhaba canım 30 hafta oldu .. küçüldü ama geçmedi .. nifty temiz geldi.. detaylıda da perinatologa gittim tek başına anlamsız korkma eskiden önemliydi dedi… Tabi ana yüreği düşünmediğim bi an yok rezil ettim hamileliğimi de .. doğumda inş geçmiş olur. Allah herkesin bebeğine sağlık versin zor şeyler.
11Gamzezeynep kucuktospam evet kesinlikle öle allah kimseyi evladıyla sınamasın doğumdan sonrada yazarsınz gelişimden inşallah geçmiş olur
Guly528 kucuktospam Merhaba, nasılsınız, Allah analı babalı büyütsün, doğum yapmışsınız dır diyorum, bende aynı sorunu yaşıyorum, 35 hafta da gebeyim ve dün biraz yine parlaklık gözüküyor, bebeğiniz nsl ?
Balbocegim kucuktospam benim oğlum ilk dogdugunda kalbinde çok küçük bir delik var demişlerdi çok korkmuştum ama çocukların bir çoğu öyle dogabiliyormus ve altı ay sonra kendi kendine kapanıyormus. Üzülmeyin ve korkmayın geçer altı aya inşallah. Uzman bir kardiologa görünün üzülmeyin lütfen yaşayan olarak söylüyorum.doktor en iyisini bilir
kucuktospam Balbocegim detaylıda söylememişler miydi canım delik için ? Allah sağlık versin yavruna 🙏
omerasafmoms kucuktospam için rahat olsun canım benim bebeğimde de çıktı hemde 2 taneydi.özel bişey değil her 8 sağlıklı bebekten birinde görülüyor demişti doktorum.eğer ense kalınlığı burun kökü vs normal dediyse doktorun hiç sıkıntı yapma 28.haftata kadar kayboluyor ben 34+4üm çoktan kayboldu bebeğimde gayet sağlıklı dedi doktorum😊
kucuktospam omerasafmoms canım bana da öyle dediler ama 30 oldu hala duruyor inş geçer çok korkuyorum😔
omerasafmoms kucuktospam çapı küçülmüştür en azından bi sonraki ultrasonunda sorabilirsin canım ilk ölçtürdüğünle kıyaslarsın sorun olacak bişey değil Rabbim bebeklerimize şifa versin sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah 😊
11Gamzezeynep kucuktospam kiminin erkenden kayboluyo kimi bekliyo işte. İnsan gerçekten çok üzülüyo 🥺