[silindi] merhaba 19.haftamda serklaj amalıyatı oldum devamlı yatmam mı gerekıyor dogumunuz kacıncı haftada gerceklestı vs aynı surecten gecenler deneyımlerınızı paylasırmısınız
Asx [silindi] tam bu konu araştırmasında çıktı karşıma post. Ne gibi belirtiler yaşadınız nasıl fark edildi
Gzmskr [silindi] bende 20 haftamda oldum şuan 31 im ilk 1 ay çok dikkat ettim sürekli yattım şimdi o kadar çok dikkat etmiyorum ev işi hariç herşeyi yapıyorum
[silindi] Gzmskr sız ıyı hıssettıgınız ıcın mı kalktınız dr mu soyledı banada drum kendımı yorucak bısey yapmamamı soyledı gun boyu yat demedı yanı ama serklaj olanlar sureklı yatmıs
Asx Gzmskr internette ağrı akıntı vs okudum belirti olarak. 3 4 gündür vajinada yara gibi bir noktada sızı var 5 cm den 3.36 cm ölçüldü en son gittiğimde tedirgin oldum
Gzmskr Asx bende öyle olması sadece sanki su sızıyormuş gibi iç camasirim ıslanırdı ameliyat olduktan sonra olmada daha.Benim 2 cmdi çok kısaydı.Ama sizinkide çok kısa değil bence
Gzmskr [silindi] ameliyattan sonra yat dedi sonraki kontrolleeimde gidişata göre dedi bence yavaş yavaş yemeğini falan yapabilirsin temizlik hariç dedi.Bende yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum
Sdymzlm Bende 18.haftamda serklaj oldum. 34′e kadar dikkat etmemiz gerekiyor dedi doktor lavabo dışında kalkmadım. Şimdi 33+3 olduk evde yürüyüş yapabilirsin, oturabilirsin dedi doktor. Benim böyle geçti.