Livanur_65 Erkus30 ameliyata gerek kalmadı çakşır otu nohut suyu bitter çikolata fındık badem onları kullandı çok şükür hamile kaldım ameliyat dediler ama yapmadık keçi boynuzu her gün kaynattım içti
Livanur_65 Erkus30 her hafta kaynatım öyle 1 hafta nohut suyu 1 hafta çakşır otu değerleri yükseldi düzenli bir şekilde bende incir kürü kullandım tedavi oldum ama hekim kadınlarda
elifravza Erkus30 ağrısı vardı eşimin, internetten baktık varikosel belirtilerine o şekilde randevu aldık ertesi gün doktora gittik
elifravza Erkus30 ha bir de isleri yorucu olduğu için tüm kuzenleri ve kardeşi de varikoselden ameliyat olmuştu o yuzden de şüphelendik
Burcinisp88 Erkus30 ağrı üzerine üroloji uzmanına gittik. Zaten muayene de anlaşıldı. Sonra sperm testi de verdi eşim. Spermde bi problem oluşturmamış bizde. Ağrın artar ise ameliyat tercih edersiniz dedi doktor. Şimdilik bi operasyon geçirmedi. Zaman zaman ağrıları oluyor sadece
elifravza Erkus30 doktor ameliyat öncesi iğne vermişti sadece 1 kere onu vurdurduk, bende ameliyat öncesi,ameliyat söz konusu değilken, polen ve bal karışımı yapmıştım eşime de yedirdim bende yedim o dönem
Nesse86 Erkus30 benim esimde benle evlenmeden dort bes yil önce olmus varikosel ameliyati 6 ayda hamile kalmistim.
Hayal-123 elifravza merhaba acaba iğne adını öğrenebilir miyim bizim doktor da eşime iğne dedi ama ameliyat öncesi sonra üç ay olmazsa ameliyat dedi de
Cappon Erkus30 ameliyat gününü beklerken Allah’tan ümit kesilmez diyip denemiştim ve ameliyata gerek kalmadan hamile kaldım son 10 günüm ve eşim hala ameliyat olmadı 😂
Livanur_65 Erkus30 sizde bitkisel şeyleri kullanın her gün düzenli kullansin inşallah olur yarim kilo inciri zeytin yağı da kullandım ikiye böldüm 1 gece dinledi sabah 7 ac karin akşam yedi tok karınla yedim 2 ay boyunca hiç aksatmadan kullandım çok şükür iyi geldi hamile kaldım şimdi bebeğim var çok şükür inşallah sizde nasip olur sizde baktirdiniz mi sıkıntınız varmı diye