Lara44 Bayanlar 34+2 oldu. 37 de inşAllah doğumum olacak ama gece mide yanmam ile birlikte istifra ettim.. şu saat oldu bulantı geçmedi hala bulanıyor.. 🤷🏻♀️ Yaşayan var mı bu haftada bulantı tekrar döndü şaka gibi sanki 12 haftalık zamanlarıma döndüm 👼🏻
Yldz3 Lara44 olabiliyormuş canım ben yaşamadım ama son aylarda hatta kilo kaybı bile yaşayan anneler olabiliyormuş sizinki planlı sezeryan mı olacak ?
Gizocan Lara44 benimde bulamtılarım tekrar döndü. Dehşet derecede midem yanıyor 35 haftalığız. Gece geç saate hiçbirşey yemeyin. Mideyi rahatsız edicek gazlı paket ürünü aşırı baharatlı yağlı şeylerden uxak durun yiyip kesinlikle uzanmayın. Midemize artık baskı yapıyor bebişlerimiz.
Gmz8 Lara44 merhabalar bende aynı durumdayım. 34+5 şiz:)çok şükür.Aniden geliyor çıkarmak zorunda kaldığım zamanlarda oluyor. Yemekten sonra mandalina, sakızla azaltmaya çalışıyorum.
Lara44 Yldz3 canım çok teşekkür ediyorum… Evet kuzum planlı geçen sene temmuzda Doğum yaptım, tekrar hamile kalınca plesanta da aşağıda 37 de alacağız dedi doktorum. Az kaldı… sizin ne kadar var 👶🏻
Lara44 Gizocan canım sana da çok geçmiş olsun…. demek ki tek ben muzdarip değilmişim 🤷🏻♀️ Sağlıkla alalım minikleri az kaldı 👶🏻
Lara44 Gmz8 teşekkür ederim kuzum az kaldı miniklerimizi kucağımıza almaya kolay değil tabi mecbur böyle şeyler yaşayacağız… yeter ki sağlıkla gelsinler 🙏🏻 Deneyeceğim söylediklerini 🌸
Gmz8 Lara44 inşallah canım . Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah en önemlisi olan bu. Allah kolaylık versin inşallah 🥰
Gayeninannesiyesim Lara44 İstifra yok bende ama yanıyor böyle bogazim kavruluyor resmen bende 33+2 deyim