Aleyna6161 İyi geceler kızlar 12+2 haftalık hamileyim yarın doktora gidicem inşallah 2 li tarama ve çeşitli kan testleri yapılacak.. Kan testlerinde aç tok farkediyor mu acaba yaptıranlar bilgi verebilir mi teşekkür ederim şimdiden 😊
PnRTurK53 Aleyna6161 bugün yaptırdım bana fark etmediğini söylediler hatta ultrasondan önce bi parça çikolata at ağzına hemen pozisyona giriyor bebek ölçüm kolay oluyor cnm ☺
PnRTurK53 Aleyna6161 bu arada çeşitli kan testleri kısmını atlamışım sonra fark ettim ben ikili test için dedim canım aç tok fark etmiyor diye ense kalınlığı ölçüldükten sonra kan veriyorsun ya yanlış anladım o yüzden yazdığını ikili için fark etmiyor ama sen ne yapılacağını test olarak biliyorsan hastaneyi ara sor canım
PnRTurK53 Aleyna6161 bu arada çeşitli kan testleri kısmını atlamışım sonra fark ettim ben ikili test için dedim canım aç tok fark etmiyor diye ense kalınlığı ölçüldükten sonra kan veriyorsun ya yanlış anladım o yüzden yazdığını ikili için fark etmiyor ama sen ne yapılacağını test olarak biliyorsan hastaneyi ara sor canım
SemihaMutlu Ölçülecek kan değerlerinizle de bağlantılı bu biraz,tiroid hormonları Tsh T3 T4 bakılabilir kan şekeriniz de kanda bakılmak istenebilir ozaman yanıltıcı sonuçlar çıkabilir .yinede dikkat edin bence..