Zafsim0801 Cemrreedemirci 18 yazmısssınız ben yarın itibariyle 18 haftaya giriş yapcaaaam acaba nasıl bir hissstir ❤️
Cemrreedemirci Zafsim0801 18 dedim de o kitabi bilgi +/- 1 2 hafta olabilir. Nasıl derseniz ufak vurmalar şeklinde hissettim ben. Gaz bağırsak hareketi değildi belirgin şekilde vurma pıt pıt eder gibi. Tarifi inanın zor hissettirdiği ise inanılmaz. İsteyen herkes tadar inşallah. Yere yatıp sola dönerseniz yada koltuğa oturup ayaklarınızı uzatıp meyve yerseniz aşırı belirgin.
NefesDeniz Hayalleredogru Tabiki duyarsın hemde büyük heyecanla inşallah sonra yavaş yavaş hele ki karnın az az büyüdükçe sevinç çığlıkları atarsın 😊
Sarisin_annee Hayalleredogru Daha çok erken ki bence acele etme zaten 6 haftalık kimsenin belli olmaz genelde 8 9 haftada belli olur kendine nazar edersin
Babygeliyo Hayalleredogru cnm sana ben cvp vereyim tup bebekle 5+5 hamileyim 25 kasimda randevum var daha kesede görmedim kalp atisiyla beraber gorurum diye umuyorum benim ilk ögrendim sira mide bulantilarim oldu arada oluyo icim bulaniyo bi kaç gün hiç bisey yemek istemedim suan geceleri kasiklarimda agri oluyo gunduzde gun icinde agri batmalar bel agrisi oluyo bide gogsum agriyo ve buyudu ilaçlarimda çok fazla etkisiyle dahada agri sizi hissediyorum
Babygeliyo Ayrica herkesde ayni zamanda ayni belirti aynii şeyler olmaz herkesin hamileligi kendine özel heleki tüp bebek bambaşka kiminin 6haftada kalp atisi duyuluyo kiminin 7 veya 8 herkesin bir degil hissettiği şeyler
Ylzysn Hayalleredogru ben dört buçuk aylık oldum hala bişey hissetmiyorum taki ultrasonda görene kadar endişe etmeyin herkesde belirti olacak diye bişey yok 😉
symslmz Hayalleredogru ben şuan 32. Haftadayım ve bu haftama kadar tek bir belirti yaşamadım 🧿 sadece cok uykum oldu o kadar 🤷🏻♀️ Kıymetini bilin inşallah hep rahat geçer hamileliğiniz sağlıkla
annepanda Hayalleredogru bende hissedemiyorum bacım.. gaz gobeği gibi bi karnim var. 😊 18+2 olduk.. 6 da hiçç bisi hissetmemek normal..
Burcu_ergn Hayalleredogru sonucta daha kan pırtısı o eli kolu Yokki hemen oynayıp tekme atsın ben beşinci ayımda hissetmeye başladım sabırlı ol kendini korkutma daha cok erken
Merveerhannn Hayalleredogru haftadayım bazen hamile olduğumu unutuyorum 🤣 bu aralar biraz gögüslerim çok şişti büyüdü , keşke onlarda olmasaydı iyiydiii
Toprak_ve_annesi Hayalleredogru daha erken belirti icin en fazla halsizlik olur daha yeni basliyorsun
Semanurry Hayalleredogru canım bu kadar korkma hamilelik demek bütün belirtileri hissetmek demek değil benim kuzenimin ne midesi bulandı ne kustu ne baş dönmesi yaşadı yani ama mesela ben kusma ve bulantı vardı hepp 🤷🏼♀️
Mavera54_04 Hayalleredogru hiç korkmayın benimde öyle 14. haftamdayım ben hala hamile degil gibiyim sadece göbeğim çıktı Mide bulantım olmadı kokulardan tiksinmedim vb. Cok şükür rahat geçiyor hamilelik cuma günü cinsiyet ögrenmeye gidicem ve hep erkek gissediyorum sağlıklı olsun da ilk gebeliğim bu arada
Nuray23 Hayalleredogru canim heralde bulantilardan halsizliklerden filan bahsediyosun ama onu her hamile yasiycak diye bisey yok hatta insallah hic bisey hissetmeden hamileligini gecirirsin. Belkide bundan sonraki haftalarda da basliyabilir bulantilarin. Korkma bebegin iyidir insallah kalp atisini da duyarsiniz yarin. 😊ben 6+6da duymustum allah herkese nasip etsin
Rmeysa_1661 Sedacakir evet bende de oldu gögüs ağrısı çok fazla onun dışında free 😂 işte biraz son aylarda mide yanması oluyor oda tuzu biberi olsun o kadar 😂