Herkese merhaba. Bugün günlerden pazar,ben en son perşembe sabah kontrole gittim bi problem yoktu dogum pozisyonundaydi. Aksamina islaklik vardi,akinti sandim misafirlikteydim onemsemedim,eve geldim baktim kandı. Daha oncede olmustu , dr ayagiyla tekme atip kanatmistir bi problem yok dedi. Aynisidir dedim gecistirdim ama o gece hic uyumadim. Bi daha olursa o zaman giderim hastaneye dedim. Sabah bir daha olmustu ben bir daha gittim yine bi problem yok dedi. Dogum pozisyonundan terse donmus yine ayagiyla vurup kanatmistir dedi. İcim rahatladi yine. Ama persembe aksamindan bu yana aktif olarak bi kanama olmasa da kan geliyor mesela bi sabah bi aksam ve artık rengi daha koyu. Hareketlerini sayiyorum azalma olursa yine gidicem, hareketlerinde azalma olmazsa yarin gidecegim kendi doktoruma malum bugun haftasonu. Sadece basina boyle bisey gelen var mi merak ettim. Benimle ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak iyi ya da kotu iyi geliyor. Esim de yok yalnizim aklimi cok sey kurcaliyor en azindan kafam dagilir.