Belgiiin Hanımlar suan ben 5+ 0, ve mıde bulantılarım oluşmaya başladı. Çalışan bır kışı olarak nelerı tavsiye edersınız ıs yerınde mıde bulantılara neler yap bılırım? Canım yemek olarak hıc bırsey ısdemıyor.
Ozoooo Belgiiin aç kalmamaya özen gösterin yoğurt meyve leblebi yiyin birde doktorum prilam dr önerdi iyi geldi bana
Asliiiiiiiiii42 Belgiiin migde bulantısı için metpamid var canm hap çok ise yarıyor öneririm ve ac kalma ac kalınca da mide bulantısı çok oluyor ilk dönemler
Elif3406 Belgiiin ben ilaçtan başka bi fayda bulamadım ama doktorum da çok zor da kalmadıkça hatta kabacası hastanelik olmadığın sürece içme dedi 😪 korona olduğu için veriyorum bu ilacı hastaneye gelip gitme diye öyle deyince haliyle içmeyede çekiniyorsunuz😭
Belgiiin Ozoooo teşekkürler canım, doktordan ılac almam ıcın 3 hafta beklemem lazim. Kendi doktorum 8 hafta olunca randevu Verdi.
Belgiiin Asliiiiiiiiii42 kendi doktorumda 3 hafta sonra randevu var, onun ıcın hap almıyorum, ama doktoruma dıyıp reçeteyle alırım belkı